Ο Τραμπ διαψεύδει πως ήταν «έξαλλος» για την ήττα του Δρ.Οζ και πως έριξε το φταίξιμο στη Μελάνια

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να ήταν «έξαλλος» το πρωί της Τετάρτης για την ήττα του Ρεπουμπλικάνου Δρ. Μεχμέτ Οζ στην κρίσιμη κούρσα για τη Γερουσία της Πενσυλβάνια και κατηγόρησε τα άτομα του κύκλου του — συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Μελάνια — ότι τον προέτρεψαν να υποστηρίξει τον αποτυχημένο πλέον υποψήφιο.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας των New York Times, Μάγκι Χάμπερμαν, σε ανάρτησή της στο ο Twitter ανέφερε ότι ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε περιγράψει την υποστήριξη της συζύγου του στον Οζ ως «όχι και την καλύτερη απόφασή της».

Το tweet της Χάμπερμαν υποστήριξε μια αρχική αναφορά του παρουσιαστή του CNN Τζιμ Ακόστα, ανταποκριτή του δικτύου στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Τραμπ, ο οποίος συγκρούστηκε με τον πρώην πρόεδρο σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

«Ο Τραμπ είναι θυμωμένος και «φωνάζει σε όλους», μετά τα χθεσινοβραδινά απογοητευτικά ενδιάμεσα αποτελέσματα, σύμφωνα με σύμβουλο του», έγραψε ο Ακόστα στο Twitter. «Ο σύμβουλος συνέχισε να επικρίνει τους επιλεγμένους υποψήφιους του πρώην προέδρου: «Ήταν όλοι κακοί υποψήφιοι». «Οι υποψήφιοι έχουν σημασία», είπε ο σύμβουλος».

Ο Τραμπ διαψεύδει τις αναφορές ότι ήταν «έξαλλος» με τα αποτελέσματα

Λίγο αργότερα ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News Digital, διέψευσε τις αναφορές ότι ήταν «έξαλλος» μετά τα ενδιάμεσα αποτελέσματα.

«Ισχύει το ακριβώς αντίθετο», είπε ο Τραμπ. «Οι άνθρωποι που υποστήριξα τα πήγαν πολύ καλά. Πήρα 98,6% στις προκριματικές εκλογές και 216 έναντι 19 στις γενικές εκλογές, αυτό είναι εκπληκτικό».

Ο Τραμπ συνέχισε επαινώντας αρκετούς από τους υποψηφίους που ενέκρινε, συμπεριλαμβανομένου του γερουσιαστή της Αϊόβα Τσακ Γκράσλεϊ και του γερουσιαστή της Φλόριντα, Μάρκο Ρούμπιο. Και οι δύο ήταν φαβορί πριν εμφανιστεί ο Τραμπ στο πλευρό τους.

Ο Τραμπ είχε επίσης θετικά λόγια για τον Μεχμέτ Οζ, ο οποίος έχασε τη θέση τού γερουσιαστή στην Πενσυλβάνια από τον Τζον Φέτερμαν.

«Ο Οζ δούλεψε πολύ σκληρά, αλλά υπήρχαν δυνάμεις εναντίον του», είπε ο Τραμπ. «Ο Οζ είναι υπέροχος τύπος. Είχε πολλές δυνάμεις εναντίον του».

Ερωτηθείς για το εάν τα έως τώρα αποτελέσματα θα άλλαζαν την απόφαση για την τρίτη προεδρική υποψηφιότητα την επόμενη Τρίτη, ο τέως πρόεδρος υπονόησε ότι θα προχωρήσει με αυτό το σχέδιο.

«Είχαμε τρομερή επιτυχία… Γιατί να αλλάξει κάτι;», είπε ο Τραμπ.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: