Πέθανε ο ηθοποιός Βασίλης Μαυρομάτης

Ο αγαπημένος ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, Βασίλης Μαυρομάτης πέθανε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο Βασίλης Μαυρομάτης ήταν ηθοποιός και τραγουδιστής και ένας από τους βασικούς εκφραστές του «Νέου Κύματος».

Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν ένας bon viver και γόης της χρυσής εποχής του κινηματογράφου και είχε εμφανιστεί σε δεκάδες αξέχαστες ταινίες, μεταξύ άλλων στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη, του Ορέστη Μακρή, του Δημήτρη Χόρν και του Κώστα Χατζηχρήστου.

Για τον Βασίλη Μαυρομάτη έκανε σήμερα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας, νονός ενός από τα παιδιά του αγαπημένου ηθοποιού.

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας αναφέρθηκε στην κινηματογραφική καριέρα του Βασίλη Μαυρομάτη, σημειώνοντας ότι είχε παίξει μαζί και με τον πατέρα του. Επιπλέον, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του Βασίλη Μαυρομάτη στις μπουάτ της Πλάκας, για να καταλήξει: «Ένας υπέροχος άνθρωπος. Στο καλό κουμπάρε. Θα σε σκέφτομαι και θα σ’ αγαπάω πάντοτε».

(?)

media

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: