Πέθανε ο ντελιβεράς που έδινε μάχη στην εντατική έπειτα από τροχαίο στο Ηράκλειο

Τη Δευτέρα το πρωί έγινε η κηδεία του 28χρονου Δημήτρη Παπαδάκη που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο που είχε στις Μεσαμπελιές όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το δίκυκλο που οδηγούσε. Από τότε ο 28χρονος διανομέας φαγητού πάλευε για τη ζωή του για τέσσερις περίπου μήνες μετά το τροχαίο.

Όλο αυτό το διάστημα ο 27χρονος παρέμενε διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και ο θάνατός του έχει σκορπίσει θλίψη και μεταξύ των συναδέλφων του, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος, έσπευσαν να μιλήσουν για τις συνθήκες εργασίας των διανομέων τροφίμων.

Το πράσινο γιλέκο στον εξοπλισμό των διανομέων

Με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 27χρονου, ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, μια σειρά από δράσεις σε συνεργασία και με την Τροχαία, που είχαν σαν αποτέλεσμα να ενταχθεί ανάμεσα στον απαραίτητο εξοπλισμό των διανομέων και το πράσινο γιλέκο, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να γίνονται αντιληπτοί από τους άλλους οδηγούς, κυρίως τις νυχτερινές ώρες ή κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: