Πέταξε στην τουαλέτα τα ναρκωτικά του συντρόφου της

Το έβαλε στα πόδια προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο ένας άνδρας, στη θέα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που τον εντόπισαν στη Λαμία στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, μετά τη σύλληψη τριών «πελατών» του στους οποίους είχε πουλήσει ναρκωτικά μαζί με την σύντροφό του.

Όμως, δεν κατάφερε να ξεφύγει και ακινητοποιήθηκε μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου συνελήφθη και η γυναίκα που πέταξε στο σιφόνι της τουαλέτας αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών εμποτισμένων με τις χημικές ναρκωτικές ουσίες «5 Fluoro ADB» και «FUB AMB» βάρους 41 γραμμαρίων για να μην τα βρουν οι αστυνομικοί, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν, ακόμη, δυο αναδιπλούμενοι σουγιάδες, δυο αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα μήκους 54 και 56 εκατοστών, πλήθος χάρτινα περιτυλίγματα για την συσκευασία ναρκωτικών και χρηματικό ποσό. Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: