Περπατάει στα τέσσερα, ζει σε κλουβί και γαβγίζει σαν σκυλάκι. Το πιο σοκαριστικό όμως είναι…

Όταν η κάτοικος της Βρετανίας, Rachel Watson, συμφώνησε να παντρευτεί τον Tom Peters, δεν είχε ιδέα ότι θα παντρευόταν επίσης την επιθυμία του να ζει ως ανθρώπινο σκυλί.

Αφού ανακάλυψε τον τρόπο ζωής του ως σκυλί, χώρισαν. Αλλά η Rachel, λέει ότι οι δυο τους είναι πιο κοντά τώρα, από ότι όταν ήταν σε σχέση.

Ο Tom Peters επιμένει ότι αυτός ο νέος τρόπος ζωής δεν επικεντρώνεται σε οποιαδήποτε σeξουαλική επιθυμία, αλλά περισσότερο επειδή νοιώθει άνετα με αυτό.

Αυτό, μπορεί να είναι ένα σημάδι κλινικής λυκανθρωπίας, ένα σπάνιο ψυχιατρικό σύνδρομο που προκαλεί μια ψευδαίσθηση στο προσβεβλημένο άτομο να θέλει να μετατραπεί σε ζώο.

Ο Tom και η Rachel πήραν μέρος σε μια εκπομπή στην τηλεόραση, για να συζητήσουν την τρέχουσα σχέση τους ως φίλοι.

Η Rachel λέει ότι το ντοκιμαντέρ «Η μυστική ζωή των ανθρωπίνων κουταβιών» στο οποίο εμφανίστηκε ο Tom, συνέβαλε στην περαιτέρω κατανόηση του Tom και άλλων ανθρώπων όπως εκείνος.

Για μερικούς ανθρώπους, ικανοποιεί τις φαντασιώσεις τους στην κρεβατοκάμαρα, για άλλους όπως ο Tom, ικανοποιεί μια βαθιά ανάγκη και απαίτηση συντροφικότητας.

Όταν δεν είναι ντυμένος κουτάβι, ο Tom εργάζεται ως τεχνικός ήχου και φωτισμού για μια τοπική εταιρεία θεάτρου στην πόλη του. η αγάπη του στο να γίνεται σκύλος τον ελεύθερο χρόνο του, συνεχίζεται για σχεδόν μια δεκαετία.

Ο Tom έχει ξοδέψει σχεδόν 4.000 δολάρια στο να μετατραπεί σε κουτάβι. Περνάει τα βράδια του σε ένα μεγάλο κλουβί αν το επιθυμεί και έχει ακόμη και «μαξιλάρια για σκυλάκια» σε περίπτωση που χρειάζεται να ανακουφιστεί, ενώ βρίσκεται στο κλουβί.

Το σκυλί που ονομάζει Spot, είναι αυτό που θεωρεί την αληθινή του προσωπικότητα. Το φαινόμενο του ανθρώπου-σκύλου έχει τη δική του κουλτούρα. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους, έχουν αυτά που ονομάζονται «χειριστές».

Στην περίπτωση του Tom, είναι ο φίλος του ο Collin. Ο Collin και ο Tom δεν είναι σε σχέση, ούτε με τη στενή έννοια της λέξης. Ο Collin απλά συμφώνησε να γίνει ο χειριστής του alter ego του Tom, Spot. Ωστόσο, έχουν παραδεχτεί ότι είναι δύο φίλοι με οφέλη.

Ο Tom ισχυρίζεται ότι η μετατροπή σε άνθρωπο-σκύλο είναι μια πηγή θεραπευτικής ανακούφισης γι’ αυτόν. Η Rachel, είναι χαρούμενη που έχει έναν φίλο, αλλά η σχέση της με τον Tom δεν θα είναι ποτέ ξανά ρομαντική.

Πηγή: providr, viralman

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: