Περιστέρι: Ανοιχτή για αιμοκαθάρσεις η κλινική με τα 28 κρούσματα κορωνοϊού και τους τρεις νεκρούς

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, παρά την εισαγγελική παρέμβαση, η κλινική «Ταξιάρχαι» από το πρωί έχει ανοίξει τις πόρτες της και κάνει κανονικά αιμοκαθάρσεις μόνο στον πρώτο όροφο

Για την κατάσταση που επικρατεί στην κλινική «Ταξιάρχαι» μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού μίλησε ο Διοικητικός Διευθυντής της Κλινικής, Αλέκος Κοκκινάκης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ανέφερε ότι η κλινική δεν λειτουργεί, εκτός από ένα τμήμα της καθαρής μονάδας τεχνητού νεφρού στην οποία δεν έχει βεβαιωθεί κανένα κρούσμα κορωνοϊού».

Να αναφέρουμε ότι, πλέον, τα κρούσματα κορωνοϊού στην κλινική του Περιστερίου είναι 28, 11 εργαζόμενοι, 13 τρόφιμοι, και τέσσερα κρούσματα βάσει των οποίων σήμανε συναγερμός. Την ίδια ώρα, τρία άτομα έχουν χάσει την ζωή τους.

Δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο ο “ασθενής 0”

Την Πέμπτη, ο κ. Κοκκινάκης υποστήριξε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ότι ο ασθενής που βρέθηκε θετικός στον ιό δεν θερμομετρήθηκε κατά την είσοδό του στην κλινική, καθώς όπως είπε ενδέχεται να μην μπήκε από την κεντρική είσοδο.

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: