Πέντε προτάσεις στη  FIA για πέντε διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου το 2020 στην Ελλάδα

Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα και λογική και ζητά από την FIA να επιστρέψουν οι  διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου στη χώρα μας. Τουλάχιστον αυτή τη φορά οι αρμόδιοι φορείς στο αγωνιστικό τμήμα (ΟΜΑΕ) έκαναν αίτηση για να ξαναδούμε αγώνες με κύρος. Για να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι αγώνες του WRC και όχι μόνο.

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ) έκανε αίτηση στη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) να διοργανωθούν επί ελληνικού εδάφους το 2020 πέντε διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου του Ράλι Ακρόπολις και του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις

Την περασμένη Τετάρτη (31/7) ήταν η καταληκτική ημερομηνία της FIA, προς τους εκπροσώπους (delegates) κάθε χώρας, για την εκδήλωση ενδιαφέροντος διοργάνωσης διεθνών αγώνων αυτοκινήτου στην επικράτειά τους. Οι διεθνείς αγώνες τους οποίους αιτήθηκε η ΟΜΑΕ είναι οι ακόλουθοι:

  • Ράλι Ακρόπολις
  • Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις (Sporting και Regularity)
  • Ράλι ΔΕΘ
  • Ανάβαση Διονύσου
  • Ανάβαση Πηλίου

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων του 2020 δεν έχουν οριστικοποιηθεί — θα προκύψουν αργότερα φέτος, βάσει του προγραμματισμού της FIA για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

 

 

 

 

 

Πέντε προτάσεις στη  FIA για πέντε διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου το 2020 στην Ελλάδα gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: