Πέντε αστέρια από το Euro NCAP για το DS 3 CROSSBACK!

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο  ανεξάρτητος οργανισμός Euro NCAP (European New Car Assessment Programme), είναι ο επίσημος φορέας  ο οποίος ελέγχει συστηματικά την ασφάλεια που προσφέρουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα. Και με βάση τις μετρήσεις που γίνονται δίνεται και η αντίστοιχη βαθμολογία.

Το νέο DS 3 CROSSBACK ακόμη και στη βασική του έκδοση έχει το Safety Pack (περιλαμβάνει το Active Safety Brake — το Σύστημα Αυτόματου Φρεναρίσματος). Μετά από τις εξαντλητικές μετρήσεις το DS 3 CROSSBACK κέρδισε τη μέγιστη βαθμολογία των 5 Αστέρων.

Το DS 3 CROSSBACK με την κορυφαία τεχνολογία και το μοναδικό στυλ, πέρασε από τις δοκιμασίες του Euro NCAP με απόλυτη επιτυχία. Η προσοχή στη λεπτομέρεια που έχει δοθεί από τους τεχνικούς της DS Automobiles, αλλά και η κορυφαία τεχνολογία με την οποία εφοδιάζεται το μοντέλο, αμφότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των μοντέλων της DS Automobiles, έπαιξαν το ρόλο τους στην εξαιρετική βαθμολογία του αυτοκινήτου στον τομέα της ασφάλειας, τόσο για τους επιβάτες του, όσο και για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Ανώτατη βαθμολογία και στους 4 τομείς

Χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες που είναι πρωτοποριακές για την κατηγορία, το DS 3 CROSSBACK πέτυχε την ανώτατη βαθμολογία και στους 4 τομείς που ελέγχει το Euro NCAP και είναι :

  1. Προστασία ενήλικων επιβατών,
  2. Προστασία παιδιών στην καμπίνα,
  3. Προστασία των ευάλωτων χρηστών του δρόμου (δικυκλιστές, ποδηλάτες, πεζοί),
  4. Συστήματα ασφαλείας για την υποβοήθηση του οδηγού.

Από το σύστημα αξιολόγησης του Euro NCAP, που αναθεωρήθηκε το 2018, η βαθμολογία που προκύπτει για το DS 3 CROSSBACK, καθιστά το νέο SUV της DS Automobiles σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

Με στοιχεία εξοπλισμού πρωτοποριακά για την κατηγορία, το DS 3 CROSSBACK κατάφερε να σημειώσει βαθμολογίες — ρεκόρ στις κατηγορίες που εξετάζει ο Οργανισμός Euro NCAP από το 2018 και εντεύθεν. Είναι το μοναδικό Premium B-SUV μοντέλο που σημείωσε 96% στη βαθμολογία για την προστασία των ενήλικων επιβατών, 86% για την προστασία των παιδιών στην καμπίνα του και 76%  για την προστασία των υπολοίπων χρηστών του δρόμου.

Το 96% για τους ενήλικους επιβάτες, είναι η υψηλότερη βαθμολογία που έχει καταγραφεί για Γαλλικό αυτοκίνητο ανεξαρτήτου κατηγορίας.

 

 

Πέντε αστέρια από το Euro NCAP για το DS 3 CROSSBACK! gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: