Πάτρα: Θανατηφόρο τροχαίο νωρίς το πρωί στην Ηρώων Πολυτεχνείου – Μετωπική δύο ΙΧ – Δείτε φωτο

Θανατηφόρο τροχαίο συνέβη σήμερα το πρωί περίπου στις 6.20′ στην Ηρώων Πολυτεχνείου.Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός Ι.Χ. μάρκας Mercedes χρώματος μαύρου, που εκινείτο επί της Ηρώων Πολυτεχνείου με κατεύθυνση την Κανελλοπούλου , έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και συγκρούστηκε πλαγαιομετωπικά με το ασημί Hyundai.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα ο οδηγός του ασημί Ηyundai να εγκλωβιστεί στο όχημα του που είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών και να βρει ακαριαίο θάνατο. Από το όχημα βγήκε ελαφρώς τραυματίας ο συνοδηγός του ασημί οχήματος ο οποίος ωστόσο βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Τα στοιχεία του οδηγού δεν έχουν γίνει μέχρις στιγμής γνωστά

Τραυματίας ανασύρθηκε ο οδηγός της μαύρης Mercedes. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας απεγκλώβισαν μετά από αρκετή ώρα τον άτυχο οδηγό.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες και την σορό του νεαρού οδηγού στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Ο τόπος που συνέβη το τροχαίο γέμισε από συντρίμμια από τα 2 Ι.Χ., η κυκλοφορία διεκόπη για αρκετή ώρα μέχρι η Αστυνομία και οι Πυροσβέστες να καθαρίσουν το σημείο.

xespao.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: