Πάτρα: Συγκέντρωση συμπαράστασης στους 5 το μεσημέρι στα δικαστήρια

Πάτρα: Συγκέντρωση συμπαράστασης στους 5 το μεσημέρι στα δικαστήρια

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 5 που συνελήφθησαν κατά τις επιχειρήσεις της αστυνομίας στους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους του παραρτήματος, του Μαραγκοπούλειου και του της Πάτρας, θα πραγματοποιήσουν ομάδες αλληλέγγυων.

Μέλη των ομάδων θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ολγας) της Πάτρας και στη 1 το μεσημέρι θα κατευθυνθούν στα δικαστήρια όπου θα γίνει η δίκη των πέντε συλληφθέντων.

Κυρίαρχο σύνθημα θα είναι «Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν».

09:19 Στο αυτόφωρο δικάζονται σήμερα στη 1 το μεσημέρι οι 5 συλληφθέντες κατά την χθεσινή επιχείρηση της . στα υπό κατάληψη κτίρια.

Πρόκειται για δύο άνδρες και τρεις γυναίκες, οι οποίοι χθες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι και σήμερα πρέπει να εμφανιστούν στο δικαστήριο.

Στο μεταξύ, καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας δυνάμεις των ΜΑΤ φρουρούσαν το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, στην οδό Κορίνθου, το Μαραγκοπούλειο στην οδό Γούναρη αλλά και το ΤΕΙ Πατρών.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες διμοιρίες των ΜΑΤ και από την Αθήνα θα παραμείνουν στα σημεία και τις επόμενες ημέρες.

Στο Μαραγκοπούλειιο και στο πρώην Παράρτημα συνεχίζονται και σήμερα από νωρίς το πρωί οι εργασίες. Μάλιστα, οι είσοδοι θα χτιστούν.

xespao

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: