Πάτρα: Σκαρφάλωσαν και σήκωσαν δυο χρηματοκιβώτια

Οι εισβολείς ήξεραν πού έπρεπε να «χτυπήσουν» και τι να κάνουν για να μην εντοπιστούν.

Πονοκέφαλο προκάλεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας η περίεργη διάρρηξη που έγινε στις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας εμπορίας τροφίμων στην Πάτρα, από «επαγγελματίες» δράστες με… ακροβατικές ικανότητες οι οποίοι αναρριχήθηκαν στον πρώτο όροφο, αλλά παραμένει άγνωστο πώς διέφυγαν.

Οι εισβολείς ήξεραν πού έπρεπε να «χτυπήσουν» και τι να κάνουν για να μην εντοπιστούν. Αφού σκαρφάλωσαν στον στόχο τους, απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού και μπήκαν ανενόχλητοι μέσα. Δεν έχει διευκρινιστεί, όμως, πώς κατάφεραν να φύγουν «σηκώνοντας» τα δύο χρηματοκιβώτια της επιχείρησης, που είναι άγνωστο τι περιείχαν. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, έχουν σχηματίσει δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων. 

Οικονομική καταστροφή προκάλεσαν στον ιδιοκτήτη ενός περιπτέρου οι άγνωστοι που το διέρρηξαν ανενόχλητοι, παρ’ όλο που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα της Κορίνθου. Οι δράστες έσπασαν τα λουκέτα και τη πόρτα του περιπτέρου και άρπαξαν πακέτα τσιγάρων, συσκευασίες καπνού, τηλεκάρτες, ένα κινητό και μετρητά συνολικής αξίας 6.000 ευρώ. Η Σήμανση πήρε αποτυπώματα και η Ασφάλεια προσπαθεί να εξιχνιάσει την κλοπή.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: