Πάτρα: Ξεκίνησε ξανά η επιχείρηση ανάσυρσης πτώματος που εντοπίστηκε σε ρέμα στη Zήρια – Ερευνάται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας

Πάτρα: Ξεκίνησε ξανά η επιχείρηση ανάσυρσης πτώματος που εντοπίστηκε σε ρέμα στη Zήρια   Ερευνάται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας

Με το πρώτο φως της ημέρας, ξεκίνησαν εκ νέου οι προσπάθειες ανάσυρσης του νεκρού άνδρα, που εντοπίστηκε χθες το απόγευμα σε ρεματιά στη Ζήρια Αχαΐας. Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ παρέμεινε στο σημείο καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ νωρίς το πρωί έσπευσαν και ενισχύσεις. Επικεφαλής της επιχείρησης της 6ης ΕΜΑΚ, στην οποία λαμβάνουν μέρος 10 άτομα, είναι ο Διοικητής της Νίκος Ρουμελιώτης.

Το πτώμα εντοπίστηκε χθες από βοσκό, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές. Ερωτηματικά δημιουργούν την ίδια ώρα τα αίτια και οι συνθήκες θανάτου του άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, καθώς αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για 45χρονο άνδρα, κάτοικο Σελλών και από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

09:44 Αύριο θα συνεχιστούν οι προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚ να ανασύρουν τη σορό άνδρα από ρεματιά στη Ζήρια Αχαΐας.

Οι πυροσβέστες δεν είναι δυνατόν να προσεγγίσουν την περιοχή κατά τις βραδινές ώρες, καθώς είναι εξαιρετικά δύσβατη.

17:40 Πτώμα εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα σε ρέμα κοντά στα ραντάρ της Ζήριας, στην Αχαΐα.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας καθώς και η Ελληνική Αστυνομία. Η σορός φέρεται να ανήκει σε 45χρονο άνδρα τον οποίο αναζητούσαν από το πρωί οι αστυνομικές αρχές.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να έπεσε στο κενό από περίπου 150 μέτρα. Το πτώμα εντόπισε βοσκός που βρισκόταν στην περιοχή και ενημέρωσε τις Αρχές.

Πάτρα: Ξεκίνησε ξανά η επιχείρηση ανάσυρσης πτώματος που εντοπίστηκε σε ρέμα στη Zήρια   Ερευνάται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας

xespao

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: