Πάτρα: Μεγάλη πυρκαγιά κοντά σε σπίτια στα Άνω Μποζαΐτικα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ακόμα αυτή την ώρα η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα το βράδυ της Δευτέρας σε δασική έκταση στην Πάτρα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία το μέτωπο της φωτιά είναι στον Προφήτη Ηλεία, στα Άνω Μποζαΐτικα. Έχει επεκταθεί σε μεγάλη έκταση και κατεβαίνει σχετικά κοντά σε σπίτια και άλλα οικήματα. Στην παρούσα φάση φαίνεται να έχει σπάσει τουλάχιστον σε 2 μέτωπα ενώ οι πυροσβέστες που βρίσκονται στο σημείο δίνουν μάχη για να την θέσουν υπό έλεγχο. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική Επιχειρούν 40 πυροσβέστες,18 οχήματα, 21 άτομα πεζοπορο, 2 υδροφόρες του Δήμου ,1 μηχάνημα.

22:03 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες το μέτωπο της πυρκαγιάς βρίσκεται στα Άνω Μποζαΐτικα πάνω από την Περιμετρική. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς, ενώ η αστυνομία έχει κόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην πάροδο Αρτεμισίου, κοντά δηλαδή στο σημείο της φωτιάς.

21:45 Πυρκαγιά κοντά στην Βούντενη της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Δραγώλαινας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας και στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή και άλλων δυνάμεων από την Αχαΐα και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής που μίλησαν στο thebest.gr η φωτιά είναι μεγάλη, ενώ στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο της πυρόσβεσης. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό κατά πόσο οι φλόγες είναι κοντά σε κατοικημένες περιοχές.

Πηγή: thebest

xespao.gr-topika

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: