Πάτρα: H μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων ετών στα πληρώματα του θησαυρού – 10 τα υπεράριθμα που "βλέπει" το ΣΔΟΕ

Πάτρα: H μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων ετών στα πληρώματα του θησαυρού   10 τα υπεράριθμα που "βλέπει" το ΣΔΟΕ

Τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων επτά ετών κατέγραψαν φέτος ο Κρυμμένος Θησαυρός και τα πληρώματά του καθώς την τελευταία Κυριακή της αποκριάς παρήλασαν πάνω από 45.000 άτομα και το βράδυ του Σαββάτου πάνω από 35.000 άτομα. Aπό αυτά τα 10 ήταν υπεράριθμα με πάνω 2.000 καρναβαλιστές, ενώ τρία από αυτά έχει ήδη καλέσει το για να τους τραβήξει το αυτί καθώς έβγαλαν στους δρόμους 5 και 6.000 άτομα.

Μιλώντας στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Πάτρας Χάρης Καρκούλιας επιβεβαίωσε ότι τον κάλεσε το ΣΔΟΕ για να του ζητήσει τις λίστες με τα πληρώματα και ότι ο ίδιος το αρνήθηκε καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται απο τον κανονισμό και αντιβαίνει στα προσωπικά δεδομένα.

Ο κ. Καρκούλιας φέρεται να είπε ότι ο Οργανισμός δεν είναι ελεγκτικός μηχανισμός για να παραδίδει στοιχεία, ωστόσο δήλωσε ότι αν κληθεί από τον Εισαγγελέα θα δώσει τα στοιχεία που είναι σε γνώση του.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο ετοιμάζεται αυστηροποίηση του καρναβαλικού κανονισμού προκειμένου να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα.

Όπως λέει ο κ. Καρκούλιας την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το πότε θα γίνει ημερίδα στην οποία θα κληθούν τα γκρουπ να καταθέσουν τις απόψεις τους για την αυστηροποίηση του κανονισμού.

Πάτρα: H μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων ετών στα πληρώματα του θησαυρού   10 τα υπεράριθμα που "βλέπει" το ΣΔΟΕ

xespao

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: