Πάτρα: Σοκ από την θανατηφόρα παράσυρση του 90χρονου Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου – Διέσχιζε με πατερίτσες στην οδό Γούναρη

Πάτρα: Σοκ από την θανατηφόρα παράσυρση του 90χρονου Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου   Διέσχιζε με πατερίτσες στην οδό Γούναρη

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, όταν ένα ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 90χρονο Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο στο κέντρο της πόλης.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 9 το πρωί στην οδό Γούναρη στο ύψος της πλατείας Μαρούδα όταν το φορτηγό σταμάτησε στο φανάρι. Ο ηλικιωμένος επιχείρησε να περάσει το δρόμο χρησιμοποιώντας τις πατερίτσες του.

Μαρτυρίες αναφέρουν οτι ο του οχήματος ξεκίνησε όταν άναψε πράσινο το φανάρι χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του ηλικιωμένου στο δρομο, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει. Κάποιοι μάλιστα υποστηρίζουν οτι ο κατάλαβε τι συνέβη και σταμάτησε όταν διερχόμενοι έβαλαν τις φωνές μπροστά στο θέαμα που αντίκρισαν.

Ο άτυχος ηλικιωμένος διακομίστηκε στο νοσοκομείο αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν αργά.

11:30 Υπέκυψε στα τραύματα του ο άτυχος ηλικιωμένος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός δεν είχε καταλάβει πως πήρε κάτω από τις ρόδες του το θύμα και συνέχισε την πορεία του, παρασέρνοντας τον πεζό για αρκετά μέτρα.

Ο άτυχος ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα ήταν περίπου 85 ετών, και σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους της περιοχής είναι ιδιοκτήτριας καφενείου στην πλατεία Μαρούδα.

Οι φωνές θαμώνων καφενείου επί της Γούναρη που είδαν το τροχαίο έβαλαν τις φωνές, ο οδηγός σταμάτησε και επι τόπου εκλήθη αθενοφόρο για να παραλάβει τον άτυχο άνδρα.

09:59 ΙΧ φορτηγό παρέσυρε άνδρα,ο οποίος διέσχιζε το δρόμο, πριν λίγα λεπτά στην , στην οδό Γούναρη, στο ύψος την πλατείας Μαρούδα.

Το όχημα είχε κατεύθυνση προς το κέντρο της Πάτρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα στο φανάρι. Όταν άναψε πράσινο ο οδηγός ξεκίνησε και δεν αντιλήφθηκε τον άνδρα με τις πατερίτσες, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Το θύμα είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο.

xespao

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: