Πατέρας εξέδιδε τα παιδιά του για να βρει σύντροφο

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαλευκάνουν μια τρομακτική υπόθεση που αφορά δύο ανήλικα παιδιά, τα οποία εξέδιδε ο ίδιος τους ο πατέρας.

Συγκεκριμένα, ένας άντρας κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου ότι ένας πατέρας “διαφημίζει” μέσω σελίδας γνωριμιών στο ιντερνέτ ότι εκδίδει τα δυο παιδιά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο καταγγέλλων είπε στους αστυνομικούς ότι εντόπισε τον πατέρα σε chatroom αναζήτησης ερωτικών συντρόφων και είχε συνομιλία μαζί του. Κατά τη διάρκεια αυτής, όπως είπε, του ανέφερε πως είναι πρόθυμος στο ραντεβού να συμμετέχουν και τα παιδιά του.

Μετά τις αποκαλύψεις του πατέρα, ο καταγγέλλων ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία προχώρησε αμέσως σε έρευνα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κινητό του τηλέφωνο υλικό παιδικής π ορνογραφίας.

Τα δύο παιδιά βρίσκονται αυτή τη στιγμή μαζί με τους ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ, οι οποίοι προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν ο πατέρας τους τα εξέδιδε στους ερωτικούς του συντρόφους, ενώ αναμένεται να εξεταστούν και από ιατροδικαστή.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: