Πασχαλινές ευχαριστίες αναγνώστη σε οδηγό μηχανής

Πασχαλινές ευχαριστίες αναγνώστη σε οδηγό μηχανής

Χρόνια σας πολλά, Χριστός Ανέστη και κάθε καλό για σας και τις οικογένειες σας.
Τη Δευτέρα του Πάσχα 06-05-2013 περί ώρας 18:30 κατά την επιστροφή μου από…
το μέρος που πέρασα τις ημέρες του Πάσχα και ενώ οδηγούσα μετά της οικογενείας μου στην Ε.Ο. Κορίνθου-Αθηνών προς Αθήνα στο ύψος της Ελευσίνας και περίπου 5 με 10 χλμ πριν τα διόδια (στο ρεύμα της εξόδου πρόλαβα και είδα ταμπέλα που έδειχνε 30ο χλμ) είχα την «τύχη» να βρεθεί στο δρόμο μου μηχανής μεγάλου κυβισμού ο οποίος άνευ αιτίας έκρινε σκόπιμο να δείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περίσσεια τεστοστερόνη και «αντρίλα» που είχε.

Ενώ βρισκόμουν στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας ακολουθώντας προπορευόμενο όχημα (είχα μεταβεί στη συγκεκριμένη λωρίδα προκειμένου να προσπεράσω προπορευόμενο όχημα στην δεύτερη από αριστερά λωρίδα και αφού είχα ελέγξει από τους καθρέφτες μου και είχα δει πως ο εν λόγω «άντρακλας» βρίσκονταν τουλάχιστον στα 150 μέτρα πίσω) δίχως να έχει προκληθεί καμιά απολύτως επαφή των οχημάτων μας ο προαναφερόμενος άντρακλας —ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα—- είχε την ιδιαίτερα έξυπνη ιδέα προσπερνώντας το όχημα μου από τη δεξιά πλευρά κινούμενος ανάμεσα σε οχήματα με μεγάλη ταχύτητα, να χτυπήσει με τη γροθιά του και να σπάσει το κρύσταλλο του δεξιού μου καθρέπτη και μετά το κατόρθωμα του, ξεχειλίζοντας από ανδρεναλίνη και βρισκόμενος προφανώς σε κατάσταση διέγερσης για το κατόρθωμα του ( μάλλον σeξουλικής γιατί για νοητικής δεν το βλέπω και πολύ πιθανό) επέδειξε με περηφάνεια το δάχτυλο ( 1 στον αριθμό) δεν χρειάζεται να σας πω ποιο και με επικίνδυνους ελιγμούς χάθηκε ανάμεσα στα οχήματα.

Βέβαια όπως είναι κατανοητό δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρω να συγκρατήσω κάποιο αριθμό κυκλοφορίας αφού και να ήθελα αυτό είναι αδύνατο καθώς σε αρκετές μηχανές τέτοιου τύπου (street bikes) η πινακίδα υπάρχει απλά και μόνο για να υπάρχει και όχι για να φαίνεται.

Ας αφήσουμε στην άκρη το όποιο επισκευής του ΙΧ μου και ας επικεντρωθούμε στην πράξη αυτού του οδηγού και στις συνέπειες που θα μπορούσε να είχε η πράξη του αυτή.
Τι θα είχε γίνει αν με το «μπαμ» που ακούστηκε περνώντας δίπλα μου και σπάζοντας τον καθρέφτη μου, τρόμαζα έχανα τον έλεγχο του οχήματος και προκαλούσα τροχαίο με τις όποιες πιθανές καταλήξεις για την οικογένεια μου και τους λοιπούς οδηγούς;

Τι θα είχε γίνει αν εγώ τον είχα χτυπήσει με τα χλμ που πηγαίναμε; Πού θα ήταν τώρα αυτός και συνάμα και εγώ και αρκετοί ακόμα;

Αν είχα χάσει τον έλεγχο της μηχανής την ώρα που έριχνε μπουνιά στον καθρέφτη μου τι θα είχε γίνει;

Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω γιατί όλα το τι έγινε δεν μπορεί να αλλάξει. Ευχαριστώ τον θεό που γύρισα σπίτι μου με την οικογένεια μου χωρίς παρατράγουδα….

Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω όλους αυτούς τους «άντρες» που επιδίδονται σε τέτοιου είδους ενέργειες ας κάτσουν να σκεφτούν τις συνέπειες των πράξεων τους πρώτα στον εαυτό τους και μετά στον συνάνθρωπο τους και αν επιτέλους έχουν τόσα αποθέματα τεστοστερόνης και άλλων κρυφών ορμών υπάρχουν και άλλοι και άλλοι τόποι για να ξεδώσουν…..

Τέλος για οποιον θέλει και μπορεί ανώνυμα και εμπιστευτικά να δώσει οποιαδήποτα πληροφορία για τον αριθμό κυκλοφορίας τον οδηγού της μηχανής μπορεί αν επικοινωνήσει στο email: elfaskiotis@.gr.

Αναγνώστης

Πασχαλινές ευχαριστίες αναγνώστη σε οδηγό μηχανής Πασχαλινές ευχαριστίες αναγνώστη σε οδηγό μηχανής

Πασχαλινές ευχαριστίες αναγνώστη σε οδηγό μηχανής

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: