Πασίγνωστο ζευγάρι δεν κάνει sex εδώ και μήνες!

Πασίγνωστο ζευγάρι δεν κάνει sex εδώ και μήνες!
Κόντεψε να σκάσει η Βασίλισσα Ελισάβετ μόλις έμαθε τα σeξουαλικά  προβλήματα των Μπέκαμ! Δεν σας κάνουμε πλάκα… ο παράδεισος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ μάλλον κατά βάθος είναι … κόλαση, αφού έντονες φήμες θέλουν το διάσημο ζευγάρι να πέφτει στο κρεβάτι μόνο για ύπνο!

Η αιτία;;
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει τρίτο που χαίρεται τα φιλιά και τα χάδια του Άγγλου άσσου! Μην πάει ο νου σας στο πονηρό, το τρίτο στη σχέση τους είναι η  μονάκριβη κόρη τους Χάρπερ, στην οποία αρέσει να κοιμάται και να παίζει με το λούτρινο πουλάκι της στο κρεβάτι των γονιών της και ο μπαμπάς Ντέιβινττ δεν της χαλά χατίρι!
Πασίγνωστο ζευγάρι δεν κάνει sex εδώ και μήνες! Πασίγνωστο ζευγάρι δεν κάνει sex εδώ και μήνες!
Αλήθεια ή ;;;; Μόνο η Βικτόρια ξέρει καλύτερα την απάντηση, όπως και το αν τελικά είναι αληθινά τα προσόντα του Μπέκαμ στη διαφήμιση για γνωστή εταιρεία ρούχων ή αν τα βρακιά του πασίγνωστου πρώην ποδοσφαιριστή γεμίζει με βαμβάκια!!!
Το ζευγάρι πάντως, έχοντας συνειδητοποιήσει το πρόβλημα του, σχεδιάζει να δημιουργήσει μια πτέρυγα στην πολυτελή τους σουίτα στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Le Bristol» σε μια ζώνη που δεν επιτρέπονται παιδιά, μπας και κελαηδήσει και κανά ζωντανό εκτός από λούτρινο πουλάκι στο κρεβάτι τους!
 
Πασίγνωστο ζευγάρι δεν κάνει sex εδώ και μήνες!

Δείτε τη διαφήμιση με τον Μπέκαμ που προκάλεσε ποικίλα σχόλια για τα προσόντα του πρώην ποδοσφαιριστή!

Πηγή: Show Zαπ

Πασίγνωστο ζευγάρι δεν κάνει sex εδώ και μήνες!

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: