Πάρτι για το Κύπελλο η ΑΕΚ απόψε με τον Πανιώνιο για τα Play off

H κυπελλούχος ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για τον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής στα playoffs (20.30 NOVASPORTS 1 ). 

Η ΑΕΚ σχεδιάζει να κάνει σήμερα την δική της φιέστα Κυπέλλου, αφού αναμένεται κοσμοσυρροή από τους φίλους της ομάδας για να αποθεώσουν τους νέους Κυπελλούχους Ελλάδος με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πάνω από 20.000 οπαδούς που θα βρεθούν στις εξέδρες για να δουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η γηπεδούχος ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα αφού εκτός από τους Βάργκας, Σουκουλίνι και Μπαρμπόζα νοκ άουτ τέθηκε και ο Στέλιος Μανωλάς από τον πάγκο της ομάδας! 

Στο τιμόνι της, λοιπόν, θα βρεθεί ο συνεργάτης του Νίκος Παναγιωτάρας.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Αρθο, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Κορδέρο, Γαλανόπουλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Από την άλλη στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους του τους παίκτες, οπότε θα ξεκινήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο Ιστορικός θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του για καλό πλασάρισμα στα playoffs.

Η αποστολή του Πανιώνιου: Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Τασουλής, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ποζατζίδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Μπλέτσας, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν.

Η βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 4 (2 αγ.)

2. Παναθηναϊκός 4 (2 αγ.)

3. ΑΕΚ 2 (1 αγ.)

4. Πανιώνιος 1 (1 αγ.)

Η 3η αγωνιστική (23/5)

18:15 Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

20:30 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: