Παρουσία Αρχηγού ΓΕΣ η Ορκωμοσία των Σπουδαστών της Πρώτης Τάξεως Τριετούς Φοιτήσεως στη «ΣΜΥ»

Παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού  (ΓΕΣ) Αντιστράτηγου Βασίλη Τελλίδη ,θα πραγματοποιηθεί Τελετή Ορκωμοσίας  την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 ! Η ορκωμοσία  Πρωτοετών Σπουδαστών και Σπουδαστριών της ΣΜΥ  θα τελεστεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην Πόλη των Τρικάλων !

Ο Αρχηγός θα παραστεί στην Ορκωμοσία της  πρώτη  Τάξη Τριετούς φοιτήσεως των Σπουδαστών της Σχολής μετά την αναβάθμιση της ΣΜΥ σε Σχολή τριετούς φοιτήσεως ! Η Ορκωμοσία θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα ενώ θα χοροστατήσει σύμφωνα  πάντα με πληροφορίες και ο Νεοεκλεγείς   Επίσκοπος Τρίκκης και Σταγών !

Στην Ορκωμοσία αναμένεται να παραστούν οι αρχές και οι Βουλευτές του νομού αφού η αναβάθμισή της Σχολής δίνει μεγάλη Οικονομική ανάσα στην Πόλη και την Τοπική Αγορά εν μέσω Κρίσεως !

Ο Αρχηγός του ΓΕΣ αναμένεται να αναφερθεί και στην ανέγερση  του Στρατιωτικού Μουσείου της  Σχολής ..Παράρτημα του στρατιωτικού Μουσείου  Αθηνών !

Πλήθος συγγενών και φίλων των Ορκιζομένων αναμένεται να κατακλύσει το  «Στρατόπεδο ΚΑΒΡΑΚΟΥ» όπου στεγάζονται οι Εγκαταστάσεις της Σχολής …

Πάντα κοντά στη Σχολή ο Αρχηγός απο την εποχή που ήταν Στρατάρχης της 1ης Στρατιάς και πάντα από τους εκείνους που πιστεύουν στους Νέους μικρούς Ηγήτορες του Στρατού που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του Στρατεύματος !  (φώτο απο Ορκωμοσία των νέων Λοχιών


Πηγή:veteranos.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: