Παππάς: Η χώρα δεν μπορεί να πορεύεται με κυβέρνηση μειοψηφίας για πολύ – Τι αναφέρει για Ζωή και για ακραίους γερμανικούς κύκλους

Παππάς: Η χώρα δεν μπορεί να πορεύεται με κυβέρνηση μειοψηφίας για πολύ   Τι αναφέρει για Ζωή και για ακραίους γερμανικούς κύκλους

Ανοιχτό αφήνει το ενδέχομενο των εκλογών ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς αν συνεχιστούν οι διαφοροποιήσεις κυβερνητικών βουλευτών, ενώ σχολιάζει και τις κινήσεις της Πρόεδρου της Βουλής.

«Η χώρα δεν θα μπορεί να πορεύεται με μειοψηφίας για πολύ», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Επένδυση». «Χρειάζονται καθαρές, συμπαγείς και σταθερές λύσεις», πρόσθεσε ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Αναφερόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου ο κ. Παππάς ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η κ. Κωνσταντοπούλου έχει εκφράσει καθαρά τη διαφωνία της με τις κυβερνητικές επιλογές. Την ψηφίσαμε βέβαια αλλά πρέπει να σας πω ότι η κάθετη διαφωνία και η κατοχής μιας τόσο σημαντικής θέσης είναι ένας απολύτως ασυνήθιστος συνδυασμός. Ειδικά όταν καταγγέλλονται διάφορα με λεκτικές ακρότητες και ανοίκειες στις αναλύσεις της Αριστεράς».

Ο υπουργός Επικρατείας αναφέρεται στην πορεία των διαπραγματεύσεων και την αποφυγή του , λέγοντας μάλιστα ότι το σενάριο της εξόδου από το «συνεχίζει να προωθείται από ακραίους γερμανικούς κύκλους».

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: