Παπαλουκάς: «Όσο φοβάται ο Ολυμπιακός, φοβούνται και οι άλλοι…»

Κάθε άλλο παρά επιθυμητός αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις.

Ο «Τεό» τόνισε πως καμία ομάδα από τον άλλο όμιλο δεν θα ήθελε να βρει μπροστά της τους «ερυθρόλευκους» -εφόσον προκριθούν- στα προημιτελικά, λέγοντας πως οι Φενερμπαχτσέ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχουν δείξει σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

«Όσο φοβάται ο Ολυμπιακός να αποκλειστεί από τα playoffs, άλλο τόσο φοβούνται οι ομάδες του άλλου ομίλου να τον βρουν μπροστά τους στη διασταύρωση αν ο Ολυμπιακός προκριθεί», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Θεωρώ ότι δεν είχε βρει την κατάλληλη χημεία. Νομίζω ότι πλέον έχει ξεκινήσει και βρίσκει το δρόμο της».

Για να καταλήξει μιλώντας για το νικητή της φετινής Ευρωλίγκας: «Φενέρ και ΤΣΣΚΑ παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη σταθερότητα μέχρι στιγμής. Ωστόσο πολλές είναι οι ομάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν γίνεται να μην υπολογίζεις τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που ξέρουν από μεγάλα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη για τις ομάδες που θα βρεθούν στο Final 4, πόσω μάλλον για το ποια ομάδα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Αυτό είναι και το ωραίο του αθλητισμού».

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: