Πανέτοιμος για Παναθηναϊκό ο Άρης

Στη μάχη της ημιτελικής φάσης των φετινών πλέι οφ της Basket League ρίχνεται ο Άρης, αντιμετωπίζοντας με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο ματς θα γίνει την Τετάρτη (04/05, 20.00) στο ΟΑΚΑ, ενώ και ο δεύτερος αγώνας θα λάβει χώρα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, την Παρασκευή (06/05, 18.00). Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Τρίτη (03/05) με μία μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall», της οποίας προηγήθηκε ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο. Εκτός του τραυματία Τζαμέλ Χάγκινς δεν υπάρχουν άλλες απουσίες και την αποστολή, η οποία αναχωρεί το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα, θα ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας.

Συγκεκριμένα, την αποστολή για τους πρώτους δύο αγώνες της σειράς κόντρα στους «πρασίνους» απαρτίζουν οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Τάσος Δήμας, Μιχάλης Πελεκάνος, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Δημήτρης Φλιώνης, Οκάρο Ουάιτ, Ντομινίκ Ουότερς, Νίκος Δίπλαρος, Θόδωρος Ζάρας, Τζέικ Κοέν, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ και Τζέρελ Μακ Νιλ.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: