Παγκόσμια Πρεμιέρα για τη Νέα Γενιά i30 Tourer στο Σαλόνι της Γενεύης

 

Τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς Hyundai i30 Tourer (Wagon)  έγιναν  χθες ( Τρίτη)  στους εκπροσώπους του τύπου. Και αύριο  (Πέμπτη) όπου θα ανοίξουν για το κοινό οι πύλες στο PalExpo για την  87η  Διεθνή   Έκθεση στη Γενεύη, το αυτοκίνητο της Hyundai θα είναι ένα από αυτά που θα μαζέψει αρκετό κόσμο . Παγκόσμια παρουσίαση είναι και λογικό να θέλουν να δουν ποιο είναι το νέας γενιάς Hyundai i30 Tourer (Wagon). Το νέο μέλος της οικογένειας i30 διατηρεί το διαχρονικό σχεδιασμό του πεντάθυρου μοντέλου, προσθέτοντας κομψότητα και ευελιξία στο αμάξωμά του.

« Το νέο i30 έχει νέα σχεδιαστική γλώσσα» είπε ο  Thomas Bürkle, επικεφαλής σχεδίασης του Hyundai Design Centre της Ευρώπης.  Αποτελεί μια έξυπνη και αποδοτική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ελκυστικό σχεδιασμό, μια αποτελεσματική και δυναμική οδήγηση και ένα αξιοζήλευτο για την κατηγορία στάνταντ πακέτο ασφαλείας. Η ποιότητα και η αξιοπιστία του, είναι εγγυημένα από τη μοναδική, κορυφαία 5-ετή εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων.

Οι μηχανικοί του Τεχνικού Κέντρου της Hyundai Motor Europe στη Γερμανία ενίσχυσαν τα δυναμικά χαρακτηριστικά της Νέας Γενιάς i30 με ένα αυστηρό πρόγραμμα δοκιμών σε όλη την Ευρώπη και στη διάσημη πίστα Nürburgring Nordschleife. Το εξαιρετικά άκαμπτο και ελαφρύ αμάξωμα με 53% συνθετικό χάλυβα υπερυψηλής αντοχής, προσφέρει τη βάση για μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία και τα χαρακτηριστικά χειρισμού. Σε συνδυασμό με την 10% πιο άμεση απόκριση του τιμονιού καθώς και το ολοκαίνουργιο σασί, ο οδηγός μπορεί να απολαύσει δυναμικές ικανότητες οδήγησης, χωρίς συμβιβασμούς με υψηλά επίπεδα άνεσης.

Το αυτοκίνητο αυτό που σήμερα είναι στο περίπτερο της Hyundai στη Γενεύη θα έρθει στην Ελλάδα στα μέσα Μαΐου με πλήρη γκάμα κινητήρων. Από τους μικρούς κινητήρες  βενζίνης – ατμοσφαιρικούς 100ps και υπερτροφοδοτούμενους  120ps και 140ps – αλλά και Diesel – με ροπή 28 κιλών και τρία επίπεδα ιπποδύναμης 95ps, 100ps και 136ps.

Στην Ελλάδα θα έρθει ακόμη και η έκδοση με το νέο 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT της Hyundai, τόσο σε βενζινοκίνητες όσο και σε πετρελαιοκίνητες εκδόσεις.

 

 

 

 

 

Παγκόσμια Πρεμιέρα για τη Νέα Γενιά i30 Tourer στο Σαλόνι της Γενεύης

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: