Όταν ο Τομ Χίντλστον έγινε… Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο διάλογος με τον Αλ Πατσίνο στο «Heat» και το χειροκρότημα του Ντε Νίρο

Πόσα κότσια χρειάζεται κάποιος για να υποδυθεί τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο μπροστά στα μάτια του… Ρόμπερτ Ντε Νίρο; Το σίγουρο είναι ότι απαιτούνται πολλά… κιλά αυτοπεποίθησης, τα οποία φαίνεται να διαθέτει ο Τομ Χίντλστον.

Ο τελευταίος βρέθηκε στο ίδιο πάνελ με τον Ντε Νίρο, στο «The Graham Norton Show» , τολμώντας το… αδιανόητο για τη συντριπτική πλειοψηφία των… κοινών θνητών. Να παίξει τον διάσημο αστέρα στον διάλογό του με τον Αλ Πατσίνο, από την ταινία «Heat».

Ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ παρατηρούσε τον Τομ Χίντλστον και όταν ο τελευταίος ολοκλήρωσε, τον χειροκρότησε, προφανώς επιβραβεύοντας την ερμηνεία του.

Στην ίδια συντροφιά με τους δύο προαναφερθέντες, καλεσμένοι του Graham Norton, βρέθηκαν η Αν Χαθαγουέι και Κένεθ Μπράνα. Η εκπομπή παρουσίαζε τη νέα ταινία του Ντε Νίρο, «The Intern», στην οποία ο διάσημος πρωταγωνιστής υποδύεται έναν 70χρονο συνταξιούχο, που αναζητεί ένα… νόημα στην καθημερινότητα του και πηγαίνει ως μαθητευόμενος στην επιχείρηση της νεαρής Τζουλς, την οποία υποδύεται η Αν Χαθαγουέι.

Ο Γκράχαμ Νόρτον θέλησε να… ανεβάσει το θερμόμετρο της συζήτησης, παροτρύνοντας τον Χίντλστον να γίνει για λίγο… Ντε Νίρο, διαλέγοντας μία σκηνή από τις αμέτρητες επιτυχίες του μεγάλου ηθοποιού. Ο Χίντλστον επέλεξε τον διάλογο με τον Αλ Πατσίνο στο «Heat», κερδίζοντας το χειροκρότημα του Ντε Νίρο, ο οποίος τον παρακολουθούσε με το γνωστό ύφος του «κακού του Χόλιγουντ».

Πηγή: protothema.gr

Lifestyle

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: