Original: Είσαι δυνατός και όλα είναι ήδη καλύτερα

Μήνυμα στήριξης στον άτυχο οπαδό της ΑΕΚ έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, στην προσπάθειά του να γλιτώσει από ενέδρα που είχαν στήσει σε εκείνον και σε δύο φίλους του, στο Παλαιό Φάληρο, εξέδωσε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος υποστηρικτών της Ένωσης, Original 21.

Σε αυτό εύχονται στον 23χρονο να επιστρέψει σύντομα κοντά τους, στις εξέδρες των γηπέδων, ενώ σημειώνεται πως είναι καλύτερα στην υγεία του.

Η ανακοίνωση αναφέρει

«Αδερφέ μας Κούμπα…

Σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας να πανηγυρίσεις με πάθος το επόμενο γκολ του Μάρκο, του Πέτρου, του Όγκνιεν, του Μιχάλη, του Αντρέ… Να ξαναπάς εκδρομή με το club του Λονδίνου σε όποιο γήπεδο παίζει η βασίλισσα! Είσαι AEK, είσαι ORIGINAL, είσαι δυνατός και όλα είναι ήδη καλύτερα!

Όλη η ΑΕΚ είναι διπλά σου Κούμπα μας! Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στην ΠΑΕ για την άμεση βοήθεια και στήριξη της στον μικρό μας Αδερφό!

Η ΑΕΚ είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !

Υ.Γ 1: Όλη μας η σκέψη στο να είσαι εσύ καλά και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε όπως πρέπει…

Υ.Γ 2: Το πανό δεν σου το πήραν ποτέ οι θρασύδειλες κότες ΜΑΓΚΑ ΚΟΥΜΠΑ! Στην θέση του είναι και σε περιμένει! Την επόμενη φορά να πάτε καμιά τριαντάρια.. οι δέκα είστε λίγες για έναν… ΚΟΤΕΣ!».

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: