Οργή στην Εύβοια: Αναζητείται ο ηλικιωμένος που σκότωσε αδέσποτο γατάκι με ρόπαλο

Κάτοικοι του χωριού Αγίων Αποστόλων στην Εύβοια είδαν το Σάββατο έναν γείτονά τους να κυνηγά με ρόπαλο και να χτυπά μανιασμένα και μέχρι θανάτου ένα αδέσποτο γατάκι, που μπήκε στην αποθήκη του.

Αν και κάποιοι έτρεξαν να το σώσουν, ο 74χρονος είχε προλάβει και είχε κλειδώσει την πόρτα. Ο ηλικιωμένος άνοιξε την πόρτα της αποθήκης μόνο όταν το ζώο ξεψύχησε για να το πετάξει.

Έντρομοι από την βαρβαρότητα οι γείτονες έβγαλαν φωτογραφίες και επικοινώνησαν με το tvstar.gr, προκειμένου να βγει το θέμα στη δημοσιότητα.

Στα χέρια της αστυνομίας η υπόθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr από την Εύβοια, αστυνομικοί του Α.Τ. Αλιβερίου πήγαν στο σπίτι του 74χρονου, ο οποίος όμως δεν ήταν εκεί. Η υπόθεση διερευνάται και είναι στο στάδιο της προανάκρισης.

Παράλληλα, έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία. Άγνωστο παραμένει εάν του έχει κοπεί ή θα γίνει τις προσεχείς ημέρες το διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ που προβλέπει ο νόμος γι’ αυτές τις περιπτώσεις.

Το Φιλοζωϊκό Σωματείο Κύμης – Αλιβερίου «το Κύμα» παρέστη στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου και ζήτησε να ενημερωθεί για την υπόθεση. Παράλληλα, δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής προκειμένου να παρακολουθεί την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας με απώτερο σκοπό την καταδίκη του ενόχου, όπως προβλέπει ο νόμος.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: