Opel Vivaro Surf Concept για Σπορ και Δράσεις Ελεύθερου Χρόνου

 

Εκτός του ολοκαίνουργιου Astra,  η Opel έκανε ακόμη μια παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης με το Vivaro , ένα επιβατικό ελεύθερου χρόνου . Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμά του το  Vivaro Surf Concept  γίνεται όχημα lifestyle.

Ιδανικό για 5 η 6 επιβάτες , το  CrewCab van δείχνει ότι έχει μεγάλες δυνατότητες μεταφοράς φορτίου. Διαθέτει ανεξάρτητο χώρο φόρτωσης 3.2 m3 – ή 4.0 m3 για την έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο. Το Opel Vivaro Surf Concept είναι ιδανικό για τη μεταφορά βρεγμένου ή βρόμικου εξοπλισμού μετά από μία εκδρομή στη θάλασσα ή στα βουνά χωρίς καν αυτό να γίνει αντιληπτό από τους επιβάτες. Είναι ένα πρωτότυπο προ-παραγωγής, με μεγάλους χώρους με σπορτίφ εξωτερικό στυλ. Μπορεί να μην είναι ΙΧ αλλά έχει ότι και ένα ΙΧ όπως για παράδειγμα το υπερσύγχρονο σύστημα IntelliLink.

Το Vivaro Surf Concept προ-παραγωγής μπορεί να μεταφέρει μεγάλα φορτία. Το πάτωμα στο χώρο  φόρτωσης εφοδιάζεται με νέο σύστημα ραγών.

Είναι άνετο τόσο για τους μπροστινούς όσο και για τους πίσω επιβάτες.

Οι οδηγοί του Vivaro Surf Concept μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους πολυάριθμα συστήματα ασφάλειας, υποστήριξης και infotainment. Οι αισθητήρες φωτός και βροχής μαζί με τους προβολείς ομίχλης διασφαλίζουν άριστη ορατότητα. Τα φώτα ημέρας χρησιμοποιούν ενεργειακά αποδοτικά LED. Ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες και καθίσματα οδηγού / συνοδηγού είναι θερμαινόμενα. Park Assist με κάμερα οπισθοπορείας προστατεύει από ανεπιθύμητες γρατζουνιές κατά τους ελιγμούς, ενώ ο περιοριστής ταχύτητας διασφαλίζει ότι ο οδηγός ποτέ δεν υπερβαίνει τα όρια ταχύτητας.

Έτοιμο για παραγωγή με ισχυρούς κινητήρες και αερανάρτηση

Κάτω  από το καπό του υπάρχει ένας κινητήρας 103 kW/140 hp BiTurbo CDTI , με ότι πιο σύγχρονο σε τεχνολογία μπορείτε να φαντασθείτε. Αυτός αποδίδει ροπή 340 Nm και επιταχύνει το Vivaro Surf Concept μέχρι την τελική ταχύτητα των 180 km/h.

Η έκδοση ecoFLEX με Start/Stop απαιτεί μόνο 6,1 lit diesel / 100 km, που αντιστοιχεί σε 160 grams CO2 / km (προκαταρκτικές τιμές). Επομένως, το Opel Vivaro Surf Concept εκτός από πολυτελές είναι και άκρως οικονομικό και απολαυστικό. Η ιδέα της αυξημένης άνεσης διέπει και το σύστημα της ανάρτησης. Η αερανάρτηση στον πίσω άξονα εξουδετερώνει κάθε είδους ανωμαλίες στο δρόμο, προσφέροντας στους επιβάτες υψηλά επίπεδα άνεσης στο ταξίδι.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: