Ολυμπιακός 2-1 τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο

Η Τούμπα θα κρίνει ποιος θα περάσει

Ολυμπιακός 2 1 τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον αφού στο 11ο ήδη λεπτό το σκορ ήταν 2-0 υπέρ τους και η κατάσταση φαινόταν να παίρνει άσχημη τροπή για τη μακεδονική ομάδα. Οι παίκτες του φαίνονταν από την αρχή του αγώνα σαστισμένοι, δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα και υπέπιπταν σε συνεχή λάθη.

Στο 8΄ ο Φουστέρ έκλεψε την μπάλα και σέντραρε από αριστερά για τον Ντομίνγκες, που με εναέριο βολέ σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ. Τρία λεπτά αργότερα ο Σαλίνο εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος και με ωραία πάσα επέτρεψε στον Φουστέρ να πλασάρει υποδειγματικά τον Γλύκο για να γράψει το 2-0.

Ο Δικέφαλος δεν απειλούσε στο ελάχιστο τον Ολυμπιακό, με εξαίρεση το 31ο λεπτό που στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη στην περιοχή των ερυθρολεύκων μείωσε με γκολ του Αθανασιάδη,ύστερα από σέντρα του Λίνο.Το τέρμα του Κλάους πυροδότησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε αψιμαχίες μεταξύ των παικτών, με αποτέλεσμα την αποβολή του Στοχ 34΄ και κίτρινες κάρτες στους Φουστέρ, Νάτχο.

Στο 48΄ ο Κάμπελ με έξοχη προσπάθεια βρήκε μόνο τον Φουστέρ στην περιοχή αλλά ο Ισπανός σούταρε αδύναμα για να χαθεί η μεγάλη ευκαιρία για το 3-1.Στο 58΄ ο Μαρκάνο αφύλαχτος και με άδεια εστία έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και άουτ, μετά τη σέντρα του Μανιάτη.

Στο 68΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με τον Βαλντές να παίρνει την κεφαλιά στη σέντρα του Σαλίνο και να υποχρεώνει τον Γλύκο σε εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ στο 87΄ ήταν και πάλι ο Βαλντές που έπιασε την κεφαλιά αστοχώντας για λίγο, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

Οι δύο ομάδες τώρα θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στον επαναληπτικό της 16ης Απριλίου στην Τούμπα.

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: