Ολόσωμη φόρμα: Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το κομμάτι κλειδί της ανοιξιάτικης ντουλάπας

Το πιο πρακτικό item της γκαρνταρόμπας μας έρχεται για να δώσει την λύση της στιγμής.

Την άνοιξη το styling για πολλές γυναίκες είναι πολύ πιο απαιτητικό και δύσκολο. Και αυτό γιατί οι διαφορετικές όψεις του καιρού, από τον ήλιο και την , στην ψύχρα και την , δυσκολεύουν πολύ την «πίστα» outfit. Για να μπορέσεις να είσαι ντυμένη με στυλ και κομψότητα, αλλά και να καλύψεις τις ανάγκες της ημέρας, πρέπει να ποντάρεις στο layering. Πολλές, όμως, από εμάς δεν μπορούν να διαχειριστούν τους πολλούς και διαφορετικούς όγκους, τα μήκη και τις ποιότητες των ρούχων και καταλήγουν μπερδεμένες, κάτι που βγαίνει και στο τελικό αποτέλεσμα του look τους.

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, καλό θα ήταν να επενδύσεις σε έτοιμα combos, όπως είναι τα sets και φυσικά οι ολόσωμες φόρμες. Τα jumpsuits είναι ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας σταθερά αγαπημένο και αυτό γιατί κολακεύει όλους τους σωματότυπους, είναι άνετο και βολικό και μοιάζει με ένα είδος uniform. Χωρίς δεύτερη σκέψη την φοράς και off you go! Είσαι έτοιμη για την υπόλοιπη μέρα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου με την πιο stylish denim ολόσωμη φόρμα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει μπει στο απόλυτο spring mood και την επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα σε ανοιχτόχρωμο μπλε τζιν ύφασμα. Η ίδια διάλεξε ένα shape με στενή μέση και φαρδιά μπατζάκια, σε cropped μήκος που φτάνει λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Το συγκεκριμένο jumpsuit είναι κοντομάνικο και έχει μόνο κάποιες ενημερωμένες τσέπες και ραφές, που της δίνουν ένα ιδιαίτερο casual look.

https://www..com/p/CcOMwf_IkUj

Η Ιωάννα την συνδύασε ανατρεπτικά με ένα ζευγάρι pointe sling back γόβες, με λεπτό τακούνι και διάφανο υλικό στο μπροστινό μέρος. Το neon φούξια χρώμα τους έδωσε μία fun νότα άνοιξης στο όλο outfit, ενώ το μικρό μπλε metallic ζωνάκι της τόνισε λίγο παραπάνω την άψογη σιλουέτα της.

Αν ψάχνεις τώρα μία νέα ολόσωμη φόρμα, για να μπει στην ντουλάπα σου, τότε το denim ύφασμα είναι ιδανικό. Ταιριάζει με όλα τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σου, ενώ αλλάζοντας το πανωφόρι και την τσάντα σου μπορείς να την μετατρέψεις από πρωινό σε ένα βραδινό look για έξοδο.

moda

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: