Όλα έτοιμα για το αυριανό 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου

Λίγες ώρες απομένουν για την διεξαγωγή του 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου που θα τρέχουν  53 αυτοκίνητα πληρώματα .

Η περιοχή της Λαμίας κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς και α’υριο αναμένονται χιλιάδες φίλοι των ράλι να ανηφορίσουν μέχρι την ειδική  ειδική διαδρομή «Μπράλος».

Το αγώνα διοργανώνει το Αθλητικό  Σωματείο «Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας» (Α.Λ.Α.Λ.) .

Ο  αγώνας αποτελεί τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος και του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων. Το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο, θα εκκινήσει την ειδική διαδρομή αύριο το πρωί στις 10:00, ενώ η διαδρομή θα κλείσει για τους θεατές στις 09:00 και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα εκκινούν ανά 2 λεπτά.

Το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου δε θα μπορούσε να γίνει δίχως την αρωγή της Τοπικής Κοινότητας Ηράκλειας και της Τοπικής Κοινότητας Ελευθεροχωρίου, μέσα στα διοικητικά όρια των οποίων βρίσκεται η ειδική διαδρομή του αγώνα, ενώ στην Ηράκλεια θα στεγαστεί και το service park του αγώνα.

Μεγάλος Χορηγός είναι το «Ι ΚΤΕΟ Autovision Καραφέρης», που έχει δώσει τον τίτλο του στην ονομασία του αγώνα. Το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου στηρίζει, όπως πάντα, η «Θερμοπετρόλ Χατζητσοπάνης», ενώ μεταξύ των Υποστηρικτών συγκαταλέγονται τα «Εστιατόρια Ρούμελη» και «Το Παραδοσιακό».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Star Κεντρικής Ελλάδος, 4ΤΡΟΧΟΙ, Λαμία FM-1, Λαμιακός Τύπος, Παρατηρητής Φθιώτιδας, Automotopatras.gr, Efthia.gr, GRally.gr, LamiaReport.gr, Mag24.gr, Motori.gr, Mylamia.com, Rallycar.gr, Stilida.com, Time2Rally.gr, Nova FM 92.1

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: