Οικογένεια ζει σε σπίτι – τρώγλη χωρίς ρεύμα στην Ανδραβίδα

Φρίκη προκαλεί η είδηση πως μία οικογένεια σε περιοχή της Ηλείας ζει σε ένα σπίτι-τρώγλη κάτω από εξαιρετικά άσχημες συνθήκες.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στην ευρύτερη περιοχή της Ανδραβίδας, σε ένα σπίτι-τρώγλη, προσπαθούν να επιβιώσουν τρία άτομα. Οι γονείς, οι οποίοι είναι άνεργοι και ένα 17χρονο παιδί που προσπαθεί να βγάλει εις πέρας τις υποχρεώσεις του στο σχολείο.

Με πρωτοβουλία του δημάρχου, η τοπική κοινωνία βοηθά την οικογένεια. Σύμφωνα με το patrisnews.com στο σπίτι δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση και ο δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έχει κινήσει όλες τις ενέργειες για επανασύνδεση.

Ο αντιδήμαρχος, Αντρέας Μίγκος σε ανάρτησή του στο Facebook, σχολιάζει: «Εδώ μέσα κατοικούν άνθρωποι εν έτει 2017… Στον Δήμο μας… Δίπλα μας… Αν δεν πήγαινα να το δω δεν θα το πίστευα… Οικογένεια μένει… Έλληνες μάλιστα… Και με το ρεύμα κομμένο λόγω μεγάλης οφειλής… Ο Δήμος έκανε και κάνει ενέργειες για να διορθωθεί η κατάσταση, αλλά υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Η Ελλάδα που ξέραμε έχει τελειώσει. Πόσο πιο κάτω θα πάμε;»

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: