ΟΙ Τούρκοι έβγαλαν το Στόλο στο Αιγαίο και τα Μαχητικά τους πάνω από τα νησιά μας…4 Υπερπτήσεις !

Επίδειξη δύναμης και επίδειξη Σημαίας φαίνεται πως κάνουν οι Τούρκοι με την άφιξη του Πουτιν στην Ελλάδα και εδώ μάλλον είναι το μήνυμα του ΝΑΤΟ και είναι διπλό προς την Ελλάδα και προς τη Ρωσία !

Το ΝΑΤΟ φοβάται όσα δεν μπορεί να προβλέψει τα γεγονότα που έρχονται και έβαλε τα Σκυλιά να γαβγίζουν ,εκτός και άν το θερμό κλίμα που επικράτησε μεταξύ Ερντογάν και Τσίπρα πάει να μας κάψει…

Λίγοι ήταν αυτοί που στην συνάντηση της Κωνσταντινούπολης πρόσeξαν ότι έλειπε η Ελληνική Σημαία και δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο !

Νέες υπερπτήσεις τέσσερις παρακαλώ πάνω από ελληνικές νησίδες στο Αιγαίο πραγματοποίησαν την Παρασκευή το μεσημέρι ,Οπλισμένα τα τούρκικα μαχητικά σε μια κίνηση καθαρά επιθετική και επιδεκτική ,αλλά μάλλον σπασμωδική αντίδραση !

Συγκεκριμένα,μισή ντουζίνα μαχητικά F-16  στις 13:45  πέταξαν πάνω από τη νησίδα Ανθρωποφάγοι στα 3.330 πόδια  και εν συνεχεία έσπασε ο σχηματισμός  και ένα ζεύγος  Τούρκικων μαχητικών πέταξαν ξανά πάνω απο το νησι  3′ λεπτά αργότερα στα  5.200 πόδια και συνεχίζοντας πέταξαν πάνω απο το Αγαθονήσι την 13:50  στα 8.880 πόδια!

Άλλα δύο μαχητικά F-16 πέταξαν μετά απο 4 λεπτά στα 20.000 πόδια πάνω απο το Αγαθονήσι …Σύνολο οκτώ (8) μαχητικά και μόνο τυχαίο δεν είναι !

Ελληνικά μαχητικά απογειώθηκαν απο την Σκύρο και τη Λήμνο και έφτασαν στην περιοχή αλλά τα Τούρκικα είχαν ήδη απομακρυνθεί …Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αν σημειώθηκαν εμπλοκές !

Την ίδια ώρα έχουμε στο Κεντρικό Αιγαίο στα Διεθνή Ύδατα ξεδίπλωνα του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού και ταυτόχρονη παρακολούθηση απο  Ελληνικά Πολεμικά Σκάφη !

Τα νερά ζεσταίνονται και οι Τούρκοι ξεσαλώνουν παρουσία του ΝΑΤΟ αν όχι με την εμπλοκή …Τουλάχιστον με την ανοχή της Συμμαχίας !

Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: