Οι σ εξολόγοι συμβουλεύουν: Με αυτά τα 4 πράγματα θα έχετε πάντα καλό σ εξ με τον σύντροφό σας (φωτό)

Αρκετοί υποστηρίζουν πως η επικοινωνία, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη είναι οι λέξεις-κλειδιά για μία επιτυχημένη σχέση. Ωστόσο, κακά τα ψέματα το σeξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ειδικά

τον πρώτο καιρό μιας γνωριμίας. Έρευνες έχουν δείξει μάλιστα πως και για τα δύο φύλα, το σeξ αποτελεί περίπου το 50-55% μίας σχέσης.

Αν, λοιπόν, θέλετε να είστε απόλυτα ταιριαστοί στο σeξ με τον σύντροφό σας ή σας απασχολεί κάτι σχετικό, μάθετε ποιες είναι οι 4 συμβουλές που κάθε σeξολόγος δίνει στους πελάτες του.

  •  Πείτε τι ακριβώς θέλετε από τον σύντροφό σας στο σeξ και δείξτε του

Όταν μία γυναίκα λέει στον σύντροφό της πως θέλουν να κάνουν έρωτα και όχι σeξ τι ακριβώς εννοεί και πως θα δώσει στον άλλον να καταλάβει την διαφορά; Διευκρινίστε στο σύντροφό σας τι ακριβώς θέλετε ξεκινώντας την πρόταση με το ρήμα «Θέλω». Δεν χρειάζεται ούτε να δώσετε διάλεξη, ούτε να φανείτε τσαντισμένη. Αφού, λοιπόν, του πείτε τις προτιμήσεις σας, δείξετέ τις του και στην πράξη.

  •  Μην σταματήσετε να αυτοικανοποιήστε ακόμη και αν έχετε σύντροφο

Η σeξουαλική ενέργεια πηγάζει πάντα από μέσα σας και γι” αυτό μόνο εσείς ξέρετε καλύτερα πως θα την απογειώσετε. Επίσης, η αυτοικανοποίηση σηματοδοτεί την ανεξαρτησία που σας αποπνέει η σχέση σας, ακόμη και σε αυτό τον τομέα. Ωστόσο, αν τυχαίνει να αυτοικανοποιήστε περισσότερες φορές από όσες κάνετε σeξ με τον σύντροφό σας, τότε αυτό είναι πρόβλημα.

  • Να είστε εγωίστριες

Είτε έχετε σχέση χρόνια, είτε είστε τρελά ερωτευμένη με κάποιον που μόλις γνωρίσατε, μην παραμελήσετε ποτέ τον εαυτό σας στο σeξ. Μπορεί να είναι μία πράξη που δύο άνθρωποι ενώνονται και νιώθουν υπέροχα ο ένας για τον άλλον, αλλά σημαντικός παράγοντας είναι να ικανοποιηθούν εξίσου και οι δύο. Το μυστικό, λοιπόν, είναι να έχετε αυτοπεποίθηση και να στοχεύετε πρώτα στο να ικανοποιηθείτε εσείς.

  •  Δεν είναι κακό να μην έχετε και οι δύο όρεξη για σeξ.

Όπως θα ζεσταίνατε το αγαπημένο σας φαγητό για να το απολαύσετε, έτσι και στο σeξ θα πρέπει να έχετε διάθεση και οι δύο. Μπορεί πολλές φορές τα ζευγάρια να περνάνε από την φάση της ρουτίνας, αλλά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την ρουτίνα στο σeξ. Οι τρόποι για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας στον συγκεκριμένο τομέα είναι πολλοί και η γκρίνια δεν αποτελεί έναν από αυτούς.

seleo.gr-gynaika

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: