Οι πιο ειλικρινείς και οι μεγαλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου

Κριός

Μπορεί ο Κριός ν&; κρύβει πράγμ&;τ&; &;λλά δεν λέει ψέμ&;τ&;, κι &;υτό γι&;τί ξέρει πώς θ&; πι&;στεί με την πρώτη. Κ&;θώς είν&;ι πολύ &;υθόρμητος κάθε φορά που έχει προσπ&;θήσει ν&; πει ψέμ&;τ&; το κάνει τόσο &;δέξι&; που το κ&;τ&;λ&;β&;ίνεις &;μέσως. Ν&;ι είν&;ι ο τύπος που θ&; πει ότι δεν ετοιμάστηκε έγκ&;ιρ&; γι&; τον γάμο της ξ&;δέρφης σου που είν&;ι ν&; πάτε μ&;ζί γι&;τί έν&; ρ&;κούν μπήκε &;πό το π&;ράθυρο κ&;ι πήρε τη ζώνη του.  Κι εσύ &;πλά θ&; γελάσεις. &;ντίθετ&; ο Κριός θ&; πει με μεγάλη ειλικρίνει&; τη γνώμη του γι&; το &;ν σου πάει &;υτό το φόρεμ&;, κι &;ς του βγει κ&;ι σε κ&;κό.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που θα μπορούσε να μοιάζει με τρένο που κυλάει πάντα πάνω σε σταθερότατες ράγες και δεν αποκλείνει ποτέ από την οδό που ακολουθεί. Κι αυτή η οδός είναι της αλήθειας. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να περιπλέξει την καθημερινότητά του λέγοντας ένα ψέμα για το οποίο θα πρέπει να εφεύρει άλλα 7 για να το υποστηρίξει. Προτιμά να μην πει τίποτα, και να αλλάξει την κουβέντα, προκειμένου να ξεστομίσει κάποιο ψέμα. Οπότε αν τον βλέπεις σιωπηλό σε μία ερώτηση, κάτι περίεργο συμβαίνει. Η μόνη φορά που μπορεί να σου πει ψέματα είναι αν εσύ τον έχεις πληγώσει με έναν τρόπο. Προκειμένου να σου παραδεχτεί τι μπορεί να έκανες και να του προξένησε πόνο θα σου πει ότι ψέμα του έρθει στο κεφάλι.

Δίδυμοι

Δεν είναι ψεύτης ο Δίδυμος, φαντασιόπληκτος είναι. Λέει τα ψέματα με τεράστια φυσικότητα γιατί τα πιστεύει αφού δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από τη φαντασία του όταν αυτή πάρει μπρος. Μπορεί όμως να γίνει τελείως ειλικρινής, σε βαθμό που μπορεί και να προτιμούσες ακόμα ένα του ψέμα, όταν θελήσει να σου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν τον ενδιαφέρεις. Άουτς!

Καρκίνος

Και ειλικρινής και ψεύτης ταυτόχρονα γίνεται; Ναι γίνεται. Γιατί ο Καρκίνος δεν θα πει ποτέ ψέματα στους γύρω του που νοιάζεται αλλά μπορεί να πει δεκάδες ψέματα στον εαυτό του για να ωραιοποιήσει σχέσεις, καταστάσεις, συμπεριφορές ακόμα και τις αναμνήσεις του. Τα συναισθήματα του πάντως τα εκφράζει ειλικρινώς, απλά τη μία είναι έτσι την άλλη είναι γιουβέτσι εξαιτίας της κυκλοθυμίας του. Υπομονή είπαμε; Ας πούμε!

Λέων

Δεν λέει ακριβώς ψέματα. Απλά ακόμα και την πιο flat αλήθεια θα τη φουσκώσει τόσο ώστε θα μοιάζει με ψέμα στο τέλος. Είναι ο βασιλιάς των ζωδίων και οι βασιλιάδες δεν μπορούν ούτε να νιώθουν, ούτε να ζουν πράγματα που δεν έχουν καμία υπερβολή. Δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία τους. Επίσης αν με ένα ψέμα μπορούν να εξασφαλίσουν ότι θα τους θαυμάσεις ακόμα πιο πολύ σίγουρα δεν θα το σκεφτούν δεύτερη φορά προτού στο ξεφουρνίσουν. Πάντως όταν αγαπάει, αγαπάει, πίστεψέ το, απλά λίγο λιγότερο ίσως από όσο λέει.

Παρθένος

Μπορεί να είναι ειλικρινείς σε ό,τι αφορά την δουλειά ή την καθημερινότητά τους αλλά για τα αισθήματά τους προτιμούν την οδό του ψέματος, ή μάλλον της κάλυψης. Ακόμα κι αν αγαπούν, προτιμούν να πουν πώς όχι δεν σε αγαπούν, η αγάπη είναι πολύ βαριά λέξη και άλλα τέτοια για να προστατευτούν απέναντι σε κάποια προδοσία που θα τους είναι αβάσταχτη αργότερα. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους συνήθεις λόγους ψέματος, π.χ. την απιστία δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Είναι από τα ζώδια που αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, οπότε αν το κάνουν -που δύσκολα θα το κάνουν- θα στο παραδεχτούν.

Ζυγός

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι ο Ζυγός είναι ειλικρινέστατος αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Παρόλο που θέλει να είναι έντιμος και ειλικρινής η ανάγκη του να μη συγκρούεται και να έχει αρμονία στη ζωή του συχνά τον οδηγεί σε μικρά λευκά ψέματα για να μη δυσαρεστήσει κανέναν. Η μόνη του αλήθεια είναι ο έρωτάς του, δεν μπορεί να είναι με κάποιον αν δεν είναι ερωτευμένος οπότε αν είναι μαζί σου δεν μπορεί, μια αλήθεια τη μοιράζεστε μαζί.

Σκορπιός

Είναι ειλικρινής 100% σε βαθμό που κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα θα σε εκνευρίσει. Δεν γίνεται κάθε φορά που εσύ του ζητάς την γνώμη του απλά και μόνο για να σε καθησυχάσει σε κάτι εκείνος να λέει την ειλικρινή του άποψη με όλο του το πάθος και την σκληρότητα. Το πρόβλημα με τον Σκορπιό είναι ότι όσο ειλικρινής και να είναι κανείς δεν λέει να πιστέψει ότι λέει την αλήθεια. Το παρακάνει με το πέπλο μυστηρίου γύρω του και αυτό πρέπει κάποια στιγμή κάποιος να του το πει.

Τοξότης

Αυθόρμητος και ο Τοξότης οπότε κι εκείνος δεν τα πάει καλά με το ψέμα. Η διαφορά του με τον Κριό είναι πώς παρόλο που ξέρει ότι δεν μπορεί να το πει εύκολα ή να καμουφλάρει τα συναισθήματά του με ένα ψέμα θα το κάνει προκειμένου σε μία σχέση να διατηρήσει την αίσθηση της ελευθερίας του.Είναι πιθανόν να πει το ψέμα ότι του έκλεισε το κινητό από μπαταρία και γι” αυτό δεν επικοινώνησε ένα ολόκληρο βράδυ και άλλα παρόμοια. Μπορεί να μην κάνει τίποτα επιλήψιμο όσο δεν ακούγεται, αλλά θέλει να νιώθει την ελευθερία κινήσεων του αλώβητη και θα την προστατέψει με κάθε κόστος. Πάντως όταν εκφράζει τα συναισθήματά του θετικά ή αρνητικά το κάνει ειλικρινώς.

Αιγόκερως

Η ανειλικρίνεια και οι Αιγόκεροι έχουν τσακωθεί από δημιουργίας του κόσμου. Θα πουν τα πάντα ευθέως ακόμα και αν αυτό αφορά μια παρακινδυνευμένη αλήθεια όπως την ανάγκη τους για πολύ σeξ και ίσως και με περισσότερους από έναν παρτενέρ. Θα το πουν ακόμα κι αυτό, τώρα αν θα το αντέξει ο άλλος είναι άλλο ζήτημα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα κινηθούν ποτέ παρασκηνιακά σε μία σχέση.

Υδροχόος

Δεν υπάρχει ειλικρίνεια στον κόσμο των Υδροχόων γιατί είναι ένας εντελώς δικός τους κόσμους που δεν μπορούν να μπουν στη διαδικασία να εξηγήσουν σε κανέναν άλλο. Θα πουν ψέματα για το πώς νιώθουν, για το πώς περνάνε και για άλλα χίλια δυο ερωτήματα. Αν αγαπήσουν όμως θα γίνουν ανοιχτό βιβλίο μόνο και μόνο για τον άνθρωπο που αγάπησαν.

Ιχθύες

Τα ψάρια είναι οι πραγματικοί βασιλιάδες του ψέματος. Άλλα λένε, άλλα κάνουν, κι άλλα εννοούν. Δεν γίνεται να τους πιάσεις ποτέ να ψεύδονται γιατί ξεγλιστρούν σαν τα χέλια. Μπορεί να είναι κατα συρροήν άπιστοι και ποτέ κανείς να μην υποψιαστεί τίποτα. Αν τους ερωτευτείς εφοδιάσου με έναν ορό της αλήθειας και βούτα. Είναι ρομαντικότατοι και θα περάσεις όμορφα μαζί τους αλλά σίγουρα θα τον χρειαστείς.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: