Οι ενδείξεις ότι τελικά βρίσκεσαι σε μία ενήλικη σχέση

Δεν είστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο

Καταλαβαίνεις πως δε χρειάζεται να είστε κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο για να είστε αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Το να στέλνετε όλη μέρα μηνύματα είναι γλυκό και αγαπησιάρικο χωρίς να σημαίνει πως αν δεν το κάνετε υπάρχει πρόβλημα. Η διαφορά μίας ώριμης με μία ανώριμη σχέση είναι πως οι άνθρωποι που βρίσκονται εντός της, καταλαβαίνουν αυτή ακριβώς τη λεπτομέρεια.

Δε θέλεις να τον αλλάξεις

Για χρόνια ολόκληρα πάλευες να αλλάξεις τους άντρες που είχες δίπλα σου κι εκείνοι εσένα. Πόσο μεγάλο λάθος, πόσο καιρό έχασες. Το να αποδεχθείς αυτόν που επέλεξες είναι ένα δώρο που θα κάνεις, πρώτα από όλα, στον εαυτό σου. Η αποδοχή θα βάλει γερές βάσεις στο οικοδόμημά σας. Αν επιμένει να φορά κόκκινο ενώ δεν του πηγαίνει, κάνε πίσω ή κρύψε το κόκκινο πουλόβερ.

Το να συζητάς για το μέλλον δεν είναι και τόσο τρομακτικό

Δεν είναι και τόσο τρομακτικό, τελικά. Σε καμία περίπτωση μη θεωρήσεις μέλλον μονάχα το γάμο. Το να κάνεις σχέδια μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα με τον άνθρωπό σου είναι σημάδι οικειότητας. Μη σε απασχολεί πού πάει αυτή η σχέση. Ζήσε τις στιγμές με ένταση και δύναμη.

Διαφωνείτε κι αυτό είναι υγιές

Η διαφωνία είναι υγεία, όπως και η έκφρασή της αμφίπλευρα. Το να έχεις διαφορετική άποψη και να την αρθρώνεις θα πάει τη σχέση μπροστά αλλά και εσάς τους ίδιους.

Συνδέεστε πνευματικά και σωματικά

Το να ξέρεις έναν άνθρωπο τόσο καλά δημιουργεί μία μεταξύ σας δυνατή σύνδεση. Ο ένας γίνεται προέκταση του άλλου αλλά με τρόπο υγιές. Η πνευματική σύνδεση είναι το τελευταίο κομμάτι του παλζ μίας ώριμης σχέσης που βασίζεται στην αγάπη και την ειλικρίνεια.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: