Ο Βουτσάς τα «χώνει» στους επικριτές του για τον γάμο και το παιδί στα 84- Δηλώσεις πυρ και μανία

H απόφαση του Κώστα Βουτσά να παντρευτεί με την Αλίκη Κατσαβού, σε πολλούς δεν άρεσε, σε σημείο μάλιστα να την κατακρίνουν και δημόσια, όπως έκανε και ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Ο Κώστας Βουτσάς που είχε προνοήσει την αρνητική διάσταση που θα έπαιρνε η δήλωσή του ότι στα 84 του είναι έτοιμος να γίνει ακόμα και πατέρας, μέσω συνέντευξής του στο περιοδικό «Down Town» έστειλε τα εξής μήνυμα στους επικριτές τους.

«Τους απαντώ ότι δεν ενοχλώ κανέναν, συνεπώς να κοιτάξει ο καθένας τη ζωή του και να μην κρίνει. Διεθνώς υπάρχουν πάρα πολύ άνθρωποι που έχουν παντρευτεί στη δική μου ηλικία και έχουν αποκτήσει μάλιστα και παιδιά. Εκατοντάδες χιλιάδες ζευγάρια στο εξωτερικό με μεγάλη διαφορά ηλικίας έχουν παντρευτεί, θα έρθουμε εμείς τώρα να βάλουμε ρήτρα στην ηλικία; Θέμα διάθεσης και ψυχικής ανάγκης είναι ο γάμος. Λέω λοιπόν σε όσους θα βγουν να με κατηγορήσουν ότι παντρεύομαι στα 84 μου, ότι τους έχω γραμμένους, δεν με ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη τους για εμένα, όλοι αυτοί είναι ανύπαρκτοι και θα κάνω ό,τι λέει η καρδιά μου».

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: