Ο τζιχαντιστής αποκεφάλισε το αφεντικό του – Γαλλία

Ο τζιχαντιστής αποκεφάλισε το αφεντικό του – Γαλλία

Ο τζιχαντιστής αποκεφάλισε το αφεντικό του   Γαλλία

Ο ύποπτος, που κρατείται από τις αρχές, ήταν εργαζόμενος του άντρα, το κεφάλι του οποίου βρέθηκε καρφωμένο ανάμεσα από δύο σημαίες του Ισλαμικού Κράτους στο φράχτη του εργοστασίου — Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του νέου χτυπήματος

Ο άντρας που βρέθηκε αποκεφαλισμένος ήταν το αφεντικό του τζιχαντιστή της τρομοκρατικής επίθεσης στη Γαλλία, αποκαλύπτουν τώρα οι αρχές για το νέο χτύπημα που συγκλονίζει την γαλλική κοινωνία.

Το ακέφαλο πτώμα εντοπίστηκε έξω από το εργοστάστιο κοντά στην Γρενόμπλ, όπου το πρωί της Παρασκευής, δύο άνδρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μπήκαν στον προαύλιο χώρο του εργοστασίου αερίου Air Products στην πόλη Saint-Quentin-Fallavier (νοτιο-ανατολική Γαλλία, κοντά στη Λιόν και την Γκρενόμπλ), ενώ προηγουμένως είχαν πετάξει εκρηκτικούς μηχανισμούς. Ένας από τους δύο δράστες κατέβηκε από το όχημα και στη συνέχεια αποκεφάλισε έναν άνδρα.

Στη συνέχεια κάρφωσε το κεφάλι στο φράχτη στην είσοδο του εργοστασίου και ύψωσε εκατέρωθεν δύο σημαίες του Ισλαμικού Κράτους! Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες δεν έχουν τέλος καθώς αναφέρεται πως το κεφάλι του θύματος είχε πάνω του αραβικά γράμματα.

Λίγη ώρα αργότερα, η γαλλική αστυνομία προέβη στην σύλληψη ενός υπόπτου, ηλικίας 35 ετών, που φέρεται να είχε διασυνδέσεις με κίνημα σαλαφιστών.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: