Ο σχεδιαστής που έφερε τη βασίλισσα Ελισάβετ στο show του είναι το πιο hot όνομα στη μόδα

Ο εικοσιοκτάχρονος Ρίτσαρντ Κουίν έχει ήδη πολλές στιγμές να θυμάται στην καριέρα του ως σχεδιαστής μόδας, η οποία όμως, κατά πολλούς, μόλις αρχίζει…

Η συνεργασία του με τα Liberty of London και Debenhams, το φόρεμα που έφτιαξε για την στο Met Gala, εκείνο που έβαλε την περασμένη εβδομάδα η Naomi Watss (κεντημένο με Swarovski, από τη συλλογή του Spring-Summer 2019) στα βρετανικά Fashion Awards, το βραβείο που κέρδισε ως ο καλύτερος αναδυόμενος σχεδιαστής γυναικείας Μόδας, είναι κάποιες από αυτές τις στιγμές.

Το highlight της καριέρας τους έως τώρα, όμως, είναι αναμφίβολα η στιγμή που η κάθισε στην πρώτη σειρά της επίδειξής του στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, που ήταν ουσιαστικά και η πρώτη του επίδειξη. Η βασίλισσα, που δεν έδειξε ιδιαίτερα αν της άρεσαν τα ρούχα του ή όχι, του έδωσε μετά ο βραβείο που έχει το όνομά της και ξαφνικά όλα τα φώτα στράφηκαν επάνω του και έγινε το πιο ΗΟΤ όνομα στον κόσμο των celebrities, με την Beyonce και τη Lady Gaga να είναι ήδη ανάμεσα στις πελάτισσές του.

Ο ίδιος λέει ότι βλέπει τη μόδα σαν… μπίζνες και γι αυτό επενδύει όλα τα χρήματα που παίρνει από τα διάφορα βραβεία που κερδίζει, σε μηχανήματα με τα οποία δημιουργεί τα περίφημα prints του.

«Το μόνο που μ’ ενδιαφέρει και σκέφτομαι διαρκώς είναι το επόμενο βήμα», λέει.

Και όλος ο κόσμος της μόδας περιμένει να δει το δικό του για το 2019. 

photo credits: instagram richardquinn

Διάβασε και αυτό:

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: