Ο Ριμπολόβλεφ «ενώνει» τις ομάδες Μονακό και Οδυσσέας Νυδρίου- Τιμώμενο πρόσωπο ο Ζήκος


Αδελφά σωματεία θα είναι από αυτόν το μήνα, η Μονακό και ο Οδυσσέας Νυδρίου! Την Κυριακή 15 Μαΐου ώρα 20.30 στο Νυδρί Λευκάδας απέναντι από τον θρυλικό Σκορπιό θα γίνει η εκδήλωση για την αδελφοποίηση των δύο σωματείων.

Πίσω από αυτή την «ένωση» κρύβεται φυσικά ο Ρώσος μεγιστάνας Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ ο οποίος, αφού πρώτα αγόρασε την Μονακό και έγινε κολλητός του Πρίγκηπα Αλβέρτου, αγόρασε τον Σκορπιό του Ωνάση και τώρα θέλει να βοηθήσει την τοπική ομάδα, τον Οδυσσέα Νυδρίου, καθώς είναι «τρελός και παλαβός» με το ποδόσφαιρο.

Οι δύο σύλλογοι θα γίνουν «αδέλφια», με τον μεγάλο και ισχυρό αδελφό να δίνει την οικονομική και την ψυχολογική στήριξη στον μικρότερο. Όπως λέγεται, ο Ρώσος μεγιστάνας έχει βαλθεί να βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό τόσο την κοινωνία της Λευκάδας, όσο και τον αθλητισμό αυτής.

Κεντρικό και τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο Έλληνας πρώην άσσος Άκης Ζήκος καθώς έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα του Πριγκιπάτου φορώντας την φανέλα του συλλόγου για 4 χρόνια με απόλυτη επιτυχία με αποκορύφωμα το καλοκαίρι του 2004 και την συμμετοχή στον τελικό του Champions League.

Από την πλευρά της Μονακό θα βρεθεί στο νησί ο σύμβουλος της ομάδας Filips Dohndt ενώ θα εκπροσωπηθεί και η οικογένεια Ριμπολόβλεφ. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Λευκαδίτης δημοσιογράφος Γιάννης Θειακός.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: