«Ο Περάσοβιτς με πίεσε»


Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του στη Λαμποράλ Κούτσα, Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Ο Έλληνας σέντερ μίλησε για τον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε και επεσήμανε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που είμαι εδώ στο Final Four. Ο Περάσοβιτς με πίεσε από την αρχή της σεζόν να παίξω καλύτερα. Μπήκε στο μυαλό μου και το σώμα μου, γιατί μεγάλωσα. Ήθελε να κάνουμε κάτι καλό όλοι μαζί για την ομάδα και την πόλη. Είμαστε χαρούμενοι, είχαμε την ευκαιρία μας και φτάσαμε στο Final Four».

Όταν ρωτήθηκε τι θα κάνει όταν πάρει το τρόπαιο, απάντησε: «Ωραία ερώτηση. Μακάρι να πάμε στον τελικό και να νικήσουμε. Πρέπει να δούμε το πρώτο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να πάμε στον τελικό».

Για το τι θα κάνει αν του δοθεί η ευκαιρία να πάρει το νικητήριο σουτ, όπως έκανε το 2009 και τελικά αστόχησε, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος γιατί πριν από επτά χρόνια ο Παναθηναϊκός πήρε την Euroleague και η κούπα πήγε στην Ελλάδα. Ευχαριστώ τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τα καλά του λόγια. Αν βρεθώ ξανά σε ανάλογη περίπτωση, θα προσπαθήσω να σκοράρω, δεν θα πασάρω».

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, σημείωσε: «Δεν ξέρω αν μας περίμεναν πολλοί εδώ, αλλά ξέρω πως κάναμε κάτι σπουδαίο για τους οπαδούς μας. Είχαμε το όνειρό μας. Θέλουμε να το κάνουμε πραγματικότητα και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Νομίζω πως έχουμε μια καλή σεζόν στην Euroleague και βρισκόμαστε δίκαια εδώ».

Για το τι θα κάνει αν κατακτήσει το τρόπαιο σχολίασε: «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να νικήσουμε το ματς με την Φενέρμπαχτσε. Αν πάρουμε την κούπα, ξέρουμε πώς θα το πανηγυρίσουμε στη Βιτόρια».


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: