Ο πατέρας του Παντελίδη κοινοποίησε άρθρο στο facebook με το πόρισμα του ιατροδικαστή και την ακριβή αιτία θανάτου του τραγουδιστή

Ο Σταύρος Παντελίδης, κοινοποίησε στο προφίλ του στο facebook ένα άρθρο που περιέχει νέες αποκαλύψεις για την αιτία θανάτου του Παντελή Παντελίδη.

 

Ένα άρθρο με το πόρισμα του ιατροδικαστή και αρκετές λεπτομέρειες, κοινοποίησε ο Σταύρος Παντελίδης. Αυτό, αυτομάτως δίνει στο άρθρο εγκυρότητα, καθώς για να το κοινοποιήσει ο πατέρας του τραγουδιστή, προφανώς ισχύουν τα όσα γράφονται.

Το άρθρο: 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία, θα παίξει μεγάλο ρόλο για να εξαχθούν συμπεράσματα για το πού ακριβώς καθόταν ο Παντελίδης – αν ήταν στη θέση του οδηγού ή όχι.

 

 Ένα θέμα που φαίνεται να είναι μείζον αυτή τη στιγμή και για τον κο Καϊμακάμη, δικηγόρο της οικογένειας Παντελίδη, και για τον κο Κωλέττη, δικηγόρο της οικογένειας Αρναούτη.

Στο youweekly.gr μόλις σήμερα έφθασαν πληροφορίες για το τι ακριβώς θα περιέχει το συγκεκριμένο πόρισμα και η ιατροδικαστική έκθεση που σίγουρα θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο ιατροδικαστής περιγράφει ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε εμφανές χτύπημα πολύ σοβαρό στο αριστερό γόνατο. Ο θώρακας δεν είχε υποστεί καμία κάκωση και ήταν καθαρός. Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη, λέει στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής, επήλθε από το σπάσιμο του κρανίου (1,5 εκ.) πίσω από το αυτί μετά από πρόσκρουση με σιδερένιο στηθαίο.

Μετά από αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία που φέρνει το youweekly.gr εγείρονται κάποια πολύ σοβαρά θέματα που αξίζουν περαιτέρω διερεύνησης. Αν το ίδιο στηθαίο που προκάλεσε το θάνατο του Παντελή Παντελίδη είναι το ίδιο που χτύπησε και τη Μίνα Αρναούτη (στις φωτογραφίες βλέπουμε ποιο μέρος ακριβώς του στηθαίου διαπέρασε το αυτοκίνητο), τότε συμπεραίνουμε ότι λογικά η κοπέλα πρέπει να καθόταν ακριβώς πίσω από τη θέση του Παντελίδη, καθώς η συνεπιβάτιδα του τραγουδιστή που καθόταν στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση δεν υπέστη καμία κάκωση, παρά μόνο στον ώμο της από την πρόσκρουση του αυτοκίνητου.

Ερώτημα: τη Μίνα Αρναούτη την απεγκλώβισαν από το αριστερό μέρος του αυτοκίνητου ή από το δεξί; Εδώ είναι το μεγάλο θέμα διότι πολύ απλά όταν έφθασε στον τόπο του δυστυχήματος η Αστυνομία τα σώματα των επιβαινόντων είχαν μετακινηθεί από τις προσπάθειες των παρευρισκομένων συμπολιτών μας να βοηθήσουν τους ανθρώπους στα 20 λεπτά που έκανε η φτάσει η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Το DNA που έχουν ζητήσει οι πραγματογνώμονες της Εισαγγελίας θα διαλευκάνει 100% ποιος καθόταν και πού και θα λυθούν οι απορίες όλων.

Εδώ να κάνουμε μια σημείωση. Πιστεύουμε οι αναγνώστες του youweekly.gr να αντιλαμβάνονται ότι πλέον το θέμα δεν είναι ο θάνατος του άτυχου τραγουδιστή, που φυσικά μας συγκλόνισε όλους, αλλά το δικαστικό κομμάτι της ιστορίας που έχει να κάνει με μια απίστευτη διαμάχη και πόλεμο που θα ξεσπάσει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: lifenewscy.com

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: