Ο «παλαιοχριστιανός» αρνείται να δώσει δείγμα για τεστ DNA – Λέει ότι δεν είναι πατέρας του εγγονού του ο «πατήρ» Κλεομένης

O «παλαιοχριστιανός», Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, αρνήθηκε σήμερα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ότι ο «πατήρ» Κλεομένης είναι ο πατέρας τoυ εγγονιού του ενώ επέμεινε στην άρνησή του να δώσει δείγμα για τεστ DNA.

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα, μίλησε ξανά για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας ότι η Εισαγγελία του έχει αφαιρέσει προσωρινά την επιμέλεια του 15χρονου γιου του, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Η επιμέλεια του παιδιού έχει δοθεί σε Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας με έδρα τον Πειραιά.

Στη συνέχεια ο 45χρονος ισχυρίστηκε ότι πατέρας του εγγονιού του δεν είναι ο ρασοφόρος, παλαιοημερολογίτης, Κλεομένης Κεφάλας, όπως καταγράφηκε από λάθος όταν έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, αλλά ένας νέος άνδρας ο οποίος είναι πνευματικό τέκνο του «πατήρ» Κλεομένη.

Επίσης, επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι αρνείται να δώσει βιολογικό υλικό για να εξακριβωθεί αν είναι βιολογικός πατέρας των παιδιών που ζούσαν μαζί του στο «λαγούμι» της ορεινής Κορινθίας, αφού όπως είπε, κάτι τέτοιο αντιτίθεται «στη θρησκευτική και ιδεολογική του συνείδηση».

ΕΛΛΑΔΑΚορινθοςΠαλαιοχριστιανοι
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: