Θα προσαχθεί για να δώσει δείγμα DNA ο «παλαιοχριστιανός» – Συνεχίζει να υποστηρίζει ότι τους έκανε χάρη που εργαζόταν

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της «παλαιοχριστιανικής» οικογένειας στην Κορινθία, καθώς ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, αναμένεται σύντομα να προσαχθεί βιαίως ώστε δώσει δείγμα για το τεστ DNA, ενδεχόμενο για το οποίο εμφανίζεται αρνητικός.

Σήμερα, μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην εργασία του και πιο συγκεκριμένα για το γεγονός ότι ζούσε στον Ωρωπό και εργαζόταν στην Ερέτρια.

«Δεν υπήρχαν μέτρα και προβλήματα στην αρχή. Δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο και έπρεπε να κάνω ένα ράπιντ τεστ όλη την ώρα. Ήταν από το μισθό μου και οι μάσκες. Έπρεπε να πληρώνω για να βγαίνω από το σπίτι. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να ζούμε ήταν να πάμε στο βουνό. Άλλωστε το είχε πει και ο πρωθυπουργός «οι αντιεμβολιαστές να ζήσουν σε σπηλιά». Ε, ορίστε πήγα», είπε αρχικά ο αυτοαποκαλούμενος ως «παλαιοχριστιανός».

Στη συνέχεια μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει κατά καιρούς επιμένοντας ότι τους έκανε χάρη που εργαζόταν.

«Έχω πολλά ένσημα και από τον ιδιωτικό τομέα. Και οικοδόμος έχω δουλέψει και σε εστιατόρια και ως ωρομίσθιος καθηγητής. Θα μπορούσα να είμαι ήδη στη σύνταξη. Από τη στιγμή που θα μπορούσα να είμαι στη σύνταξη και συνεχίζω να εργάζομαι, δεν τους κάνω χάρη;» είπε.

Μάλιστα είπε ότι ο κόσμος στρέφεται σε εναλλακτικούς τρόπους ζωής.

«Είμαι και συγγραφέας. Έχω οικογενειακή παράδοση στη συγγραφία. Το ζήτημα της επιβίωσης και των όπλων είναι στην ημερήσια διάταξη του κόσμου. Αρκετοί στρέφονται σε εναλλακτικό τρόπο ζωής. Στην Ελλάδα έχουμε καλομάθει, αλλά δεν είναι παράξενο για τον πλανήτη, είναι παράξενο για εδώ μόνο» είπε ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζιδάκης.

ΕΛΛΑΔΑΚορινθοςΠαλαιοχριστιανοιτεστ DNA
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: