Ο Νίκος Κουρκούλης «εισέβαλε» σε στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού και μίλησε για το πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Είδε «φως» και μπήκε ο Νίκος Κουρκούλης μέσα σε ραδιοφωνικό σταθμό. Οι ακροατές ξαφνικά άκουσαν την φωνή του και τα επόμενα του σχέδια. 

 

Τον Νίκο Κουρκούλη τον χαρακτηρίζει ο αυθορμητισμός και η καλή διάθεση που τον διακατέχει πάντα. Αυτό φάνηκε και σήμερα, που περνούσε από το ραδιόφωνο του Sfera και τελικά μπήκε μέσα στο στούντιο, κάνωντας μια μίνι συνέντευξη. 

Ο Βαλεντίνο, που είχε εκείνη την ώρα εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό, τον «έβαλε» μπρόστα από το μικρόφωνο και τον ρώτησε πότε θα τον ξαναδούμε να εμφανίζεται στην Ελλάδα, καθώς τα τελευταία χρόνια ζει με την Κέλλυ Κελεκίδου και τα δυο τους παιδιά στην Αυστραλία. 

«Επειδή έχουμε πάρει την μονιμότητα μας στην Αυστραλία, πλέον μπορούμε να πράξουμε όπως θέλουμε. Να μείνουμε εκεί, να φεύγουμε όποτε θέλουμε και να ξανά γυρνάμε. Ναι, προβλέπεται να κάνω κάτι. Ήδη δοκιμάζω πάρα πολλά τραγούδια, αλλά δεν μπορώ να σου πω για κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα» είπε ο Νίκος Κουρκούλης για τα σχέδια του. 

Ενώ, ο αγαπητός τραγουδιστής μίλησε και για αυτά που τον ρωτάει ο κόσμος, μετά την αποφάση του να φύγει στην Αυστραλία. «Πολύς κόσμος με ρωτάει αν τα παράτησα. Δεν γίνεται αυτό, είναι το μεράκι μου, δεν παράτησα τίποτα, η ζωή μου όλη είναι αυτό, δεν μπορώ να αφήσω κάτι πίσω».

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: