O Μελ Γκίμπσον στα 60 του Δεν Αφήνει Στιγμή από τα Χέρια του την Πανέμορφη 25χρονη Σύντροφό του

Έκαναν τη πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο, όταν περπάτησαν στο κόκκινο χαλί χεράκι-χεράκι. Και αυτό το Σάββατο, ο Μελ Γκίμπσον, πλέον στα 60 του, και η φίλη του Ροζαλίντ Ρος, 25 ετών φαίνονταν ακόμα πιο ερωτευμένοι, καθώς παρευρέθηκαν στη τελευταία ταινία του Μελ με …


Έκαναν τη πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο, όταν περπάτησαν στο κόκκινο χαλί χεράκι-χεράκι. Και αυτό το Σάββατο, ο Μελ Γκίμπσον, πλέον στα 60 του, και η φίλη του Ροζαλίντ Ρος, 25 ετών φαίνονταν ακόμα πιο ερωτευμένοι, καθώς παρευρέθηκαν στη τελευταία ταινία του Μελ με τίτλο Blood Father στο Φεστιβάλ Καννών.

Ο διάσημος ηθοποιός, που έχει 8 παιδιά από δύο διαφορετικές σχέσεις, δε μπορούσε να κρατήσει μακριά τα χέρια του από τη Ροζαλίντ, που φορούσε μια μακριά μαύρη-μπλε τουαλέτα, που τόνιζε τη σιλουέτα της.

Η Ροζαλίντ, πρωταθλήτρια σε ιππικούς αγώνες, ήταν κομψή και μετριόφρων, καθώς ο σύντροφός της τη συνόδευε στο κόκκινο χαλί.

Σύμφωνα με το IMBD, η ταινία Blood Father έχει να κάνει με έναν πρώην κατάδικο που επανενώνεται με την 16χρονη κόρη του για να τη προστατέψει από εμπόρους ναρκωτικών, που προσπαθούν να τη σκοτώσουν. Στη ταινία συμπρωταγωνιστούν ο William H.Macy και ο Diego Luna.

Credit: dailymail.co.uk

if(! ) { = 0; }

} });

}); Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: