Ο Φάουτσι δίνει το… ελεύθερο στους εμβολιασμένους Αμερικανούς να χαρούν το Χάλογουιν

Το μήνυμα του δρα. Άντονι Φάουτσι στους εμβολιασμένους Αμερικανούς κατά της Covid

Οι Αμερικανοί που είναι εμβολιασμένοι κατά της νόσου Covid- 19 μπορούν να απολαύσουν φέτος το Χάλογουιν, όπως δήλωσε ο δρ. ‘Αντονι Φάουτσι, σε συνέντευξή του στο CNN.

O «Tσιόδρας των ΗΠΑ» υποστήριξε ότι η χώρα του δεν έχουν ακόμη νικήσει τη νόσο Covid , ωστόσο, όπως είπε, φέτος οι πολίτες που έχουν πλήρως εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, θα μπορούν να πάρουν γιορτάσουν το Χάλογουιν.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων και κορυφαίος ιατρικός σύμβουλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν, υποστήριξε στην εκπομπή του CNN «State of the Union»: «Μπορείτε να βγείτε έξω. Απολαύστε το», είπε. «Αυτή είναι μια εποχή που αγαπούν τα παιδιά, είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του χρόνου για τα παιδιά». «Είναι μια καλή στιγμή να σκεφτούμε γιατί είναι σημαντικό να εμβολιαστούμε, αλλά βγείτε εκεί έξω και απολαύστε το Χάλογουιν, καθώς και τις άλλες γιορτές που θα έρθουν».

Ο Φάουτσι έδωσε το πράσινο φως για τον εορτασμό του Χάλογουιν καθώς το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις ΗΠΑ ανέφερε ότι πάνω από 187 εκατομμύρια Αμερικανοί είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι του κορωνοιού.

Ο ίδιος έσπευσε επίσης να τονίσει στο CNN ότι, η τρέχουσα κατάσταση των Ηνωμένων Πολιτειών για τον COVID-19 «σίγουρα πηγαίνει στη σωστή κατεύθυνση» με τα κρούσματα, τις νοσηλείες και τους θανάτους να μειώνονται, αλλά ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να υποστήριξε ότι νικήσαμε την πανδημία.

«Έχουμε ακόμη περίπου 68 εκατομμύρια άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη», πρόσθεσε.

Σήμα κατατεθέν της γιορτής του Χάλογουιν είναι τα φαναράκια φτιαγμένα από μεγάλες κολοκύθες, πάνω στις οποίες χαράζουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά, άλλοτε πιο αστεία και άλλοτε πιο τρομακτικά.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: