Ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει για την Μπέττυ Μπαζιάνα


Για τη σχέση του με τη σύντροφο της ζωής του Μπέττυ Μπαζιάνα μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

«Η Μπέττυ πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου, πριν την ερωτευτώ εγώ. Με είχε εντοπίσει όταν έπαιζα βόλεϊ σε μια τοπική ομάδα. Τότε ήμασταν περίπου 17 χρονών. Μετά βρεθήκαμε, μιλήσαμε,  βγήκαμε σε ένα μπαρ στους Αμπελόκηπους το οποίο δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια. Λίγο πριν την Ακρόπολη. Συνολικά 29 χρόνια πλέον» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Κρεβατομουρμούρα δεν έχω αλλά μιλάμε πολύ. Δεν προσπαθεί να μου επιβληθεί. Είναι πολύ αυστηρός κριτής. Όταν διαισθανθεί πως θα πάρω μια λάθος απόφαση, μου ασκεί κριτική επειδή ξέρει πως αν την λάβω την απόφαση μετά δεν θα την αλλάξω. Άρα με προλαβαίνει»

Τέλος ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε: «Για τη σχέση μου μαζί της ο γάμος δεν είχε νόημα. Ζούσαμε μαζί πριν ακόμα γεννήθει το πρώτο μας παιδί, όλοι ήξεραν πως είμαστε μαζί, μας θεωρούσαν ζευγάρι. Η σχέση μας δεν είναι νομική είναι ψυχής, άρα κρίναμε πως δεν χρειαζόμασταν κάποιο μεγάλο κοινωνικό γεγονός. Αρκούσε ένα γλέντι με τους φίλους μας. Αργότερα υπογράψαμε ένα σύμφωνο συμβίωσης που μας καλύπτει και νομικά».

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: