Νυχτερινή ανακατάληψη βραχονησίδας & από τους «Ιππότες της Ρόδου!» (φώτο)

Πολλαπλά και βροντερά τα μηνύματα που φτάνουν απο τα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου είναι η απάντηση στις Τουρκικές Ασκήσεις που απειλούν με απόβαση …

Οι Τούρκοι γνωρίζουν οτι τα νησιά μας δεν πέφτουν με αποβάσεις αλλά προσπαθούν να τα αποκόψουν …τα λοιπά για ασκήσεις αποβάσεως είναι  για κατανάλωση ,προπαγάνδα και τρίχες κατσαρές !

Το μόνο σημείο που η Ελλάδα θα κινδυνεύσει να συρθεί στο τραπέζι διαπραγματεύσεων σχετικά με το καθεστώς των νησιών  στο Αιγαίο είναι μια προσωρινή κατάληψη μιας βραχονησίδας που αν δεν αντιμετωπιστεί με δυναμικό τρόπο θα έχουμε ολέθρια αποτελέσματα

Στο πλαίσιο  αυτό και της επιχειρησιακής εκπαίδευσης που το Γενικό Επιτελείο και η ΑΣΔΕΝ  έχει σχεδιάσει , πραγματοποιήθηκε το διήμερο 25 και 26 Μαΐου 2016, η «ΤΑΜΣ ΙΑΣΩΝ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ 1/16» από τις Μονάδες της 95 ΑΔΤΕ, στη Ρόδο.

??????

Η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε απο Καταδρομείς ημέρα και νύχτα, σε συνεργασία με ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού και την εφαρμογή των σχεδίων για άμεση ανακατάληψη απο τις Δυνάμεις της 95 ΑΔΤΕ!

Εξετάσθηκαν τα Σχέδια Επιχειρήσεων του Σχηματισμού και εκτελέσθηκε άσκηση ανακατάληψης βραχονησίδας…Με επιτυχή αποτελέσματα !

Σχόλιο: Εμείς θα προτείνουμε στο ΓΕΣ να ενεργοποιήσει και τις Ομάδες των εφέδρων Καταδρομών και Μαχητών των νησιών και να τους έχει υπό την επίβλεψη Αξιωματικού ειδικού στις  «Επιχειρήσεις»!

Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: