Νεκρός ο διάσημος οδηγός ράλι Ken Block μετά από δυστύχημα με snowmobile

Σοκ στο χώρο του αυτοκινήτου. Ο διάσημος οδηγός ράλι αλλά και πρωταγωνιστής των «σειρών» Gymkhana, Ken Block, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 55 ετών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης των Η.Π.Α. το τραγικό δυστύχημα συνέβη χθες ,στις 2 Ιανουαρίου 2023 ,στην Γιούτα ενώ οδηγούσε ένα  snowmobile σε μία απότομη

Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο τον καταπλάκωσε με ολέθριες συνέπειες. Το μόνο που κατάφεραν τα διασωστικά συνεργεία ήταν να επιβεβαιώσουν το θάνατο του, με τον σερίφη της κομητείας να ανακοινώνει και επίσημα την είδηση λίγες ώρες αργότερα.

Ο Ken Block ήταν γνωστός σε ολόκληρο τον πλανήτη, ως ένας από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς ο οποίος κατάφερνε να χειρίζεται με απίστευτο τρόπο οτιδήποτε είχε ρόδες. Αυτοκίνητα με εκατοντάδες ίππους με τα οποία έκανε drift ακριβείας, μοτοσικλέτες, σνόουμπορντ, αλλά και πολλά ειδικά κατασκευασμένα οχήματα. Μάλιστα είχε αγωνιστεί και σε αγώνες WRC, ενώ ήταν και πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας, καθώς είχε δημιουργήσει και την εταιρία DC Shoes το 1990 αλλά και μία σειρά από video games.

Στον χώρο του αυτοκινήτου ήταν περισσότερο διάσημος για τη σειρά των βίντεο «Gymkhana» στα οποία πραγματοποιούσε εξαιρετικά drift και άλματα ακριβείας με “πειραγμένα” αυτοκίνητα εκατοντάδων ίππων. Τις απίστευτες ικανότητες του αποδεικνύουν τα εκατομμύρια views των βίντεο του.

Νεκρός ο διάσημος οδηγός ράλι Ken Block μετά από δυστύχημα με snowmobile gr.

now24.gr-auto

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: